Ahojte, mam 12dnovu dcérku a všimla som si, že občas cez deň - hlavne po jedení - vyvracia oči dohora. Je to normálne? Neurologický screening bol v pôrodnici v norme.
Ano asi je unavene a chce spat. Papapnie babatko unavuje.
Ale pre istotu to spomen na poradni 😉
Najlepsie odfotit alebo nakamerovat a ukazat na poradni.ale verim,ze je to len z unavy 🙂
nezaspava pri tom? lebo nase dvojicky, predcasniatka, tie zaspali hned ako som ich nakrmene "odlozila" a niekedy tiez hentak vyvracali oci .. ale skus to nakamerovat a ukazat doktorke
Náš tak vyvracal oči keď zaspával
Môj syn to robil keď zaspaval pri mlieku. To už úplne on odpadával do spánku, ale snažil sa držať hore aby si cuckal mlieko.
Mňa to tiež vystrašilo. Ale je to v poriadku. Trvalo to max mesiac.
ak vyvracia pravidelne treba neuroga pre istotu ci to nebude epilepsia. ale ak to robi pri zadpavani je to normalne deticky zaspavaju a nezavru viecka a vidis ako ocka idu hore drzim palceky
Tak male dieta este nevie ovladat okohybne svaly, preto mu rozne zabiehaju oci, výrazne škúli, gúľa očami a vyvracia ich…
Ako píšu baby, je to normálne, moje predcasniatko to tiež robilo, 2x som sa pýtala doktorky ci je to ok, tiež som sa bála, samé to prešlo tak do mesiaca 🙂 nevedia ešte úplne ovládať svaly oka
treba povedať pediatrovi na najbližšej poradni...
ja osobne som sa s tým nikdy nestretla....