Moje 2 mesačne babo som dnes dala na chrbátik odgrgnúť a hladkala som druhou rukou chrbatik nech si odgrgne keď v tom si babatko trhlo prudko hlavičkou do strany. mohlo si nejako ubližiť? :(
V poslednej dobe na ňho davam extremny pozor ale často sa stane že urobi taky prudky pohyb hlavkou :(
Na chrbátik odgrgnut akože ležalo na rovnom chrbátiku ? 🤔
Nerozumiem. Teraz sa bojis ci si babo vlastnym pohybom, vlastnym otocenim hlavy nemohlo potrhat vazy?
@nika11103 niee na mojom chrbte som ho mala, klasicky prehodeny cez rameno na odgrgnutie
Dvojmesacne by si nemala davat odgrgnut na rameno. Tym mu akurat skodis.
Mozes ho davat aj na rameno, ale musi lezat prevesene na ramene, nesmie, alebo teda nemalo by, byt vo vertikalnej polohe - vseobecne nikdy, kym nesedi. Kazdopadne NIE, nemohlo si nijako ublizit tym ze sa o pohne hlavou. Pises, ze v poslednej dobe na neho davas extremny pozor, to je fajn, len treba davat pozor na to aby ti to neprerastlo cez hlavu. Hovori sa sice, ze dieta je krehke, ale nie je z porcelanu a vlastne ne cele viac “gumene” nez krehke. 🙂
Davaj grgnut na tygrika a nemusis sa bat. Ta poloha mi najviac vyhovuje a co je velke plus, nikdy neostanem ogrckana.😀
Nie.
nie nemohlo