Bábätko trhlo prudko hlavičkou do strany. Mohlo si ublížiť?

8. júl 2024

Moje 2 mesačne babo som dnes dala na chrbátik odgrgnúť a hladkala som druhou rukou chrbatik nech si odgrgne keď v tom si babatko trhlo prudko hlavičkou do strany. mohlo si nejako ubližiť? :(
V poslednej dobe na ňho davam extremny pozor ale často sa stane že urobi taky prudky pohyb hlavkou :(

petamich
8. júl 2024

nie nemohlo

nika11103
8. júl 2024

Na chrbátik odgrgnut akože ležalo na rovnom chrbátiku ? 🤔

really8
8. júl 2024

Nerozumiem. Teraz sa bojis ci si babo vlastnym pohybom, vlastnym otocenim hlavy nemohlo potrhat vazy?

autor
8. júl 2024

@nika11103 niee na mojom chrbte som ho mala, klasicky prehodeny cez rameno na odgrgnutie

really8
8. júl 2024

Dvojmesacne by si nemala davat odgrgnut na rameno. Tym mu akurat skodis.

anavixy
8. júl 2024

Mozes ho davat aj na rameno, ale musi lezat prevesene na ramene, nesmie, alebo teda nemalo by, byt vo vertikalnej polohe - vseobecne nikdy, kym nesedi. Kazdopadne NIE, nemohlo si nijako ublizit tym ze sa o pohne hlavou. Pises, ze v poslednej dobe na neho davas extremny pozor, to je fajn, len treba davat pozor na to aby ti to neprerastlo cez hlavu. Hovori sa sice, ze dieta je krehke, ale nie je z porcelanu a vlastne ne cele viac “gumene” nez krehke. 🙂

autor
8. júl 2024

@really8
@anavixy ďakujem baby za upokojenie a ano bol takto prevesený, len tak ako nám to ukazovali v pôrodnici ale on je už akčný tak zaklonil hlavičku a trhol ňou do boku prave vtedy keď som mu ju nepridržiavala ale hladila mu chrbátik🙈

really8
8. júl 2024

Davaj grgnut na tygrika a nemusis sa bat. Ta poloha mi najviac vyhovuje a co je velke plus, nikdy neostanem ogrckana.😀

vivi2023
8. júl 2024

Nie.