Bábätko si chytá uško. Môže mať zápal?

july0
2. apr 2022

Ahojte moje bábätko si chytá stále len jedno uško, môže mať zápal ? Len zas nieje nejaký plačlivý to by plakal v kuse či ?

danielahamar
2. apr 2022

Pozerám, že má 5mesiacov, zuby mu môžu už íst. Nemá červené aj líčka? Nebrhlí si aj oči?

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
july0
autor
2. apr 2022

@danielahamar ano casto si meďí ocka ale dasna nema napuchnute ani nervene 🤷🏻‍♀️

july0
autor
2. apr 2022

@mb2021 čuchla nic necitim

july0
autor
2. apr 2022

@danielahamar a to by si medlil obidve uska ci ?

danielahamar
2. apr 2022

@july0 nie, iba jedno, kde idú zuby, nemusí byť ešte vidno, že idú. Ak máte doma Fenistil, tak mu môžete dať, trošku ho to upokojí

sandyan
2. apr 2022

Aj moj si skriabe jedno usko pocas papania a veru idu zubky

july0
autor
2. apr 2022

@danielahamar och praveze nemame pondelok pojdem aj cosi na dasienka ale cakala som ze bude horsi celkom sa da s nim

nika_mihoo
2. apr 2022

@july0 ahoj neber toto na ľahkú váhu malý mal 5 mesiacov keď skončil kôli ušku v nemocnici tiež si ťahal uško boli sme aj u dr ona robila crp vtedy mal malé na druhý deň sme boli na ušnom a nič nenašiel a kázal nech dr. Spravy ešte jedno crp a to bolo už strašne zvýšené ... Poslala nás do nemocnice a v ten deň mu brali krv a ešte viac ho mal..😒

danielahamar
2. apr 2022

@july0 to je iba začiatok😉😀 môj má vonku "iba" 12 zatial a teda, aby som to nezlahčovala, ak zatlačíš pri ušku, ako keby na bubienok, má chytené uško a bolí ho to, ak nie, tak vyčkaj čo sa bude diať a ak sa ti to nebude páčiť, môžeš ísť k mudr.

july0
autor
2. apr 2022

@nika_mihoo v urotok akurat mame mat oclovanie tak mu poviem

july0
autor
2. apr 2022

@danielahamar ideme v utorok ak to bude horsie tak v pondelok tam nabehnem ale kukala som dasienka ma ich trocha nazberane ako keby dolu v predu

july0
autor
2. apr 2022

@nika_mihoo a co je crp?

nika_mihoo
2. apr 2022

@july0 či nemá nejaký zápal v tele... to mu zoberie z prsta kvapku krvy a dá do takého stroja

mima172
2. apr 2022

@july0 Moja malá si ako bábo tiež veľmi ťahala uško - niekedy len jedno, niekedy obe. Spomenula som to Dr na poradni, pozrela jej uška takým prístrojom a povedala, že ju len svrbí ušný maz, ktorého má veľa a je hustý. Teraz má dcéra 2 roky a stále ma veľa mazu, Dr odporca preplach. Nepíšem, že to musí byť váš prípad, no je to tiež možnosť 🙂

july0
autor
2. apr 2022

Baby asi mu odu zuby lebo som si pozrela dasienka obrazky ked idu zuby a ma tam dve blede do biela slvrny ako leby

july0
autor
2. apr 2022

Je to ono ?

nika_mihoo
2. apr 2022

@july0 toto môžu byť aj nemusia byť zuby.. skús jemne zatlačiť z hora na dasienka

july0
autor
2. apr 2022

@nika_mihoo nic mu to nerobilo praveze dobre sa mi zdalo

nika_mihoo
2. apr 2022

@july0 nemáš nejaký gél na zúbky žeby si mu to pomasirovala? A keď pôjdeš k dr. nech pre istotu pozrie uška 🙂

july0
autor
2. apr 2022

@nika_mihoo nemam praveze och az v pondelok

july0
autor
2. apr 2022

@july0 iba hryzatko

danielahamar
2. apr 2022

@july0 za mňa sa mu už tlačia, ak sa už budú prerezavat, väčšinou sú bodky biele hore na ňom, toto ešte nejaký aj mesiac potrvá si myslim

katpaz
2. apr 2022

@july0 Keby mal zápal, tak by ho bolelo stláčanie pod uchom. Vyskúšaj. Alebo pozri dozadu za uško, ci tam niečo nemá. Mojej sa často za uchom praskala koža a chytala si potom uško.

july0
autor
2. apr 2022

@katpaz zajtra vyskusam

july0
autor
2. apr 2022

@danielahamar aj ja si myslim lebo aj ked mu dam prst podudkat tak mi az ublizi

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kiki68
2. apr 2022

@july0 mad to robil od zubov, isla som s tym k lekarke a ona ze usi su oki a su to zuby

july0
autor
3. apr 2022

Baby su to zubky uz su troska prerezane ale nieje najhorsi iba pri zaspavaní je ako cert mam cakat horsie ? 😀