Ahojte moje bábätko si chytá stále len jedno uško, môže mať zápal ? Len zas nieje nejaký plačlivý to by plakal v kuse či ?
@danielahamar ano casto si meďí ocka ale dasna nema napuchnute ani nervene 🤷🏻♀️
@danielahamar a to by si medlil obidve uska ci ?
@july0 nie, iba jedno, kde idú zuby, nemusí byť ešte vidno, že idú. Ak máte doma Fenistil, tak mu môžete dať, trošku ho to upokojí
Aj moj si skriabe jedno usko pocas papania a veru idu zubky
@danielahamar och praveze nemame pondelok pojdem aj cosi na dasienka ale cakala som ze bude horsi celkom sa da s nim
@july0 ahoj neber toto na ľahkú váhu malý mal 5 mesiacov keď skončil kôli ušku v nemocnici tiež si ťahal uško boli sme aj u dr ona robila crp vtedy mal malé na druhý deň sme boli na ušnom a nič nenašiel a kázal nech dr. Spravy ešte jedno crp a to bolo už strašne zvýšené ... Poslala nás do nemocnice a v ten deň mu brali krv a ešte viac ho mal..😒
@july0 to je iba začiatok😉😀 môj má vonku "iba" 12 zatial a teda, aby som to nezlahčovala, ak zatlačíš pri ušku, ako keby na bubienok, má chytené uško a bolí ho to, ak nie, tak vyčkaj čo sa bude diať a ak sa ti to nebude páčiť, môžeš ísť k mudr.
@nika_mihoo v urotok akurat mame mat oclovanie tak mu poviem
@danielahamar ideme v utorok ak to bude horsie tak v pondelok tam nabehnem ale kukala som dasienka ma ich trocha nazberane ako keby dolu v predu
@nika_mihoo a co je crp?
@july0 či nemá nejaký zápal v tele... to mu zoberie z prsta kvapku krvy a dá do takého stroja
@july0 Moja malá si ako bábo tiež veľmi ťahala uško - niekedy len jedno, niekedy obe. Spomenula som to Dr na poradni, pozrela jej uška takým prístrojom a povedala, že ju len svrbí ušný maz, ktorého má veľa a je hustý. Teraz má dcéra 2 roky a stále ma veľa mazu, Dr odporca preplach. Nepíšem, že to musí byť váš prípad, no je to tiež možnosť 🙂
Baby asi mu odu zuby lebo som si pozrela dasienka obrazky ked idu zuby a ma tam dve blede do biela slvrny ako leby
@july0 toto môžu byť aj nemusia byť zuby.. skús jemne zatlačiť z hora na dasienka
@nika_mihoo nic mu to nerobilo praveze dobre sa mi zdalo
@july0 nemáš nejaký gél na zúbky žeby si mu to pomasirovala? A keď pôjdeš k dr. nech pre istotu pozrie uška 🙂
@nika_mihoo nemam praveze och az v pondelok
@july0 za mňa sa mu už tlačia, ak sa už budú prerezavat, väčšinou sú bodky biele hore na ňom, toto ešte nejaký aj mesiac potrvá si myslim
@danielahamar aj ja si myslim lebo aj ked mu dam prst podudkat tak mi az ublizi
Baby su to zubky uz su troska prerezane ale nieje najhorsi iba pri zaspavaní je ako cert mam cakat horsie ? 😀
Pozerám, že má 5mesiacov, zuby mu môžu už íst. Nemá červené aj líčka? Nebrhlí si aj oči?