Bábätko sa udrelo na obočie

janiikkk
25. jan 2022

Dobrý večer, malý sa mi buchol o drevenú lištu na dveroch,keď stál a díval sa na chodbu (9 mesiacov má). Bol to poriadny rachot a bola som pri ňom,len som ho nestihla zachytiť. Dala som mu nachvíľu na to studený obklad,ale samozrejme sa mu to nepáčilo. Teraz sa normálne hrá,ale má to celé modré a riadnu hrču.
Neviem,nechcem sa prehnať na pohotovosť a ešte v tejto covidovej dobe. Samozrejme,že keby je v bezvedomí alebo je spavy a nehrá sa,tak určite. Čo si myslíte vy?

kamowa
25. jan 2022

netreba, neboj, nic mu nebude

selest
25. jan 2022

Ja ti poviem co mne povedal chirurg. Netreba sa plasit na pohotovost ale ked uz je taka hrca je dobre pri babatku ked chirurg skontroluje kosticky. Ja vzdy druhy den volat do ordinacie chirurga a zatial vzdy nas zavolal na kontrolu. Dokonca raz pri hrci na cele nas poslal po tyzdni nech skontruje pre istotu kolega. Ale mali sme uz v roku omnoho vacsie hrce a vsetko bolo ok

aaao
25. jan 2022

@janiikkk vpohode 🙂 my uz sme tolko urazov zazili 🙈🙈
Na chirurgii mi povedal doktor ze celo je tvrde ze to je vpohode 🙂

kittykat22
25. jan 2022

na pohotovost nemusis pokial maly neodpadava a nevracia. Nenechavaj ho po udreti zaspat aspon hodinu aby si videla ci je ok. Neboj, bude dobre 👍 Aj nase deti sa otrieskali horom dolom 😄😄

julia34
25. jan 2022

@janiikkk ma to aj roztate? Dcérka tak pred mesiacom tiež spadla o roh postele si pretala nad obočím bola v pohode hneď sa dala aj utíšiť (išlo jej dosť krvi), ale pre istotu som išla na pohotovosť lebo je to hlávka a išla noc (bolo to okolo 17). Alebo si zavolaj na detskú pohotovosť v meste a opýtaj sa čo ti povedia 👍

julia34
25. jan 2022

@julia34 ja som tiež kvôli covidu nechcela ťahat malú po nemocnici. Ale volala som na pohotovosť a sestrička, že mám ísť na chirurgiu.

nikpa
25. jan 2022

@janiikkk treba ho sledovať, ak sa ti bude zdať ako obvykle, nemalo by to byť vážne. Takých hrčí ešte bude 🤦 no niekedy sa tomu nedá zabrániť. V tomto veku keď tá chôdza ešte nie je dokonalá, je to najhoršie.

danielahamar
26. jan 2022

Trebalo mu nato hlavne studené niečo dať a sledovať ho