Baby mam
Mesacne babo a zacalo chrapat ked spinka. No nie vzdy aj ked spi napr v aute tak nie..zvecsa ked pahltne spapa
Mlieko. Dnes hltala a uz ro zacalo pocas papania poradnu mame pozajtra ☹️Mate skusenosti,?
@dskjhfdlkdjhl dufam ze len to
Ked je to vtedy ked sa rychlo napapa, tak je to z toho, ze jej mliecko zatecie kade tade, nie je to vobec ziaden problem. Keby to bolo nieco ine, bolo by to pritomne vzdy, vtedy by to mohol byt napr stridor alebo hlien v nosteku. Ani jedna z tychto verzii nepredstavuje problem, strdior je nieco z coho dieta vyrastie, hlien v nose je prirodzeny a neznamena chorobu, ked vyschne, prudenim vzduchu sa vytvara chrapot, detto ked zatecie mliecko. Skus krmit dieta vo zvysenej polohe, alebo este zvysenejsej, ako bezne.
Moje deti chrapu a obe maju velke mandle. S 5 rocnou idem na vyber zrovna tento tyzden, s mensim neviem ci sa vobec odhodlam, radsej by som nie ale troska sa bojim lebo uz ked mal sople tak mal do toho aj spankove apnoe a celu noc som sa divala a odratavala kedy za nadychne. Ale take male babatka chrapu skor z refluxi alebo zo soplikov, a mne tusim dr hovorila ked bola dcera taka mala ze tp este nemaju tam dovre vyvinute ze babatka kadejako chrapu a vselijake zvuky robia
@anavixy krmim vo zvysenej ale zacnem este vo vyssej.. dakujem za rady
@1mina aha chapem.. ja som zvedava co mne nato povie nasa dr..
Nemusi mat dovyvinutu nosnu prepazku. Je to normalne a prejde to. Tak male deti nemaju zvacsene nosne mandle. (to mi povedali na orl)
@beata_k inac s nosnou prepazkou ma problem svojra bola
Na op aj muz ma nosnu prepazku ktora je suca na operaciu
To moze byt aj reflux, alebo zapchaty nostek.