Babätko chrápe

11. sep 2023

Baby mam
Mesacne babo a zacalo chrapat ked spinka. No nie vzdy aj ked spi napr v aute tak nie..zvecsa ked pahltne spapa
Mlieko. Dnes hltala a uz ro zacalo pocas papania poradnu mame pozajtra ☹️Mate skusenosti,?

dskjhfdlkdjhl
11. sep 2023

To moze byt aj reflux, alebo zapchaty nostek.

autor
11. sep 2023

@dskjhfdlkdjhl dufam ze len to

anavixy
11. sep 2023

Ked je to vtedy ked sa rychlo napapa, tak je to z toho, ze jej mliecko zatecie kade tade, nie je to vobec ziaden problem. Keby to bolo nieco ine, bolo by to pritomne vzdy, vtedy by to mohol byt napr stridor alebo hlien v nosteku. Ani jedna z tychto verzii nepredstavuje problem, strdior je nieco z coho dieta vyrastie, hlien v nose je prirodzeny a neznamena chorobu, ked vyschne, prudenim vzduchu sa vytvara chrapot, detto ked zatecie mliecko. Skus krmit dieta vo zvysenej polohe, alebo este zvysenejsej, ako bezne.

1mina
11. sep 2023

Moje deti chrapu a obe maju velke mandle. S 5 rocnou idem na vyber zrovna tento tyzden, s mensim neviem ci sa vobec odhodlam, radsej by som nie ale troska sa bojim lebo uz ked mal sople tak mal do toho aj spankove apnoe a celu noc som sa divala a odratavala kedy za nadychne. Ale take male babatka chrapu skor z refluxi alebo zo soplikov, a mne tusim dr hovorila ked bola dcera taka mala ze tp este nemaju tam dovre vyvinute ze babatka kadejako chrapu a vselijake zvuky robia

autor
11. sep 2023

@anavixy krmim vo zvysenej ale zacnem este vo vyssej.. dakujem za rady

autor
11. sep 2023

@1mina aha chapem.. ja som zvedava co mne nato povie nasa dr..

beata_k
11. sep 2023

Nemusi mat dovyvinutu nosnu prepazku. Je to normalne a prejde to. Tak male deti nemaju zvacsene nosne mandle. (to mi povedali na orl)

autor
11. sep 2023

@beata_k inac s nosnou prepazkou ma problem svojra bola
Na op aj muz ma nosnu prepazku ktora je suca na operaciu