Bábätká s refluxom

barustek
1. jún 2012

mamičky ktore mate detičky s refluxom dokedy vas trapil?? my mame už 4 mesiace a stále grckameee

lentilka29
1. jún 2012

no nam reflux zmizol v 7 mesiacoch,dovtedy sme sa trapili....ale dnes mame 17 mesiacov,papame vsetko,krasne rastieme,a po grckani ani stopy uz davno.takze treba vydrzat....

cikyta
1. jún 2012

Nám trval do 4-5 mesiacov

janulkan
1. jún 2012

@barustek my sme reflux diagnostikovany nemali, maly ma 7mes a grcka ale stale, kedze on sa totalne prejeda asi 😀 prestala som to riesit asi ked mal 3 mes, proste grcka, snad to raz prejde 😝

barustek
autor
1. jún 2012

@lentilka29
@janulkan až tak dlho??? no teda tak to si este počkame

beruska113
1. jún 2012

Adamko ma 9,5mes a mlieko musim stale zahustovat. Ale už je to ovela lepšie.

fivecat
2. jún 2012

Maly ma 8,5 mesiaca a stale po mlieku sem-tam odgrcne, nastastie po tuhej strave nie. Bohuzial v noci je hore tak 5-7 krat (byval aj 20krat).

barustek
autor
2. jún 2012

@fivecat noo my nastastie noc prespime celuu 🙂

mandm
2. jún 2012

@barustek my mame o chvilu 6 mesiacov a grcka mi vsetko okrem zeleninky zahustenej zemiacikom 😉 to je jedine jedlo dna, ktore nevygrckame...

p.j.jacky
2. jún 2012

ahoj my sme sa trapili cca do 9mesiacov.Chvala bohu ,je to prec.

mirkami7
2. jún 2012

My sme mali tiež reflux,zlepšilo sa to až ked mal malý tak okolo roka.Naša doktorka mi povedala aby som si kúpila antirefluxný sirup,po ňom to bolo trocha lepšie,nevygrckával tolko.

fivecat
2. jún 2012

@barustek tak aspon nieco ;0), hadam to rychlo prejde

danu
3. jún 2012

@barustek vela dobrych rad a poznatkov najdes v temach, na ktore ti dala linky hajanka, kludne sa v niektorej aj opytaj