Ahojte, dcerka mala dlho problém s mliečnou chrastou. Nič nepomáhalo, nakoniec mi bolo poradené natrieť jej to olejcekom aviril a po chvíľke zmyť a vyčesať. Pomohlo ti, mliečna chrasta je preč. No od vtedy si ide doskrabat celú hlavičku. Nestretli ste sa už s tým. Samozrejme idem zajtra radšej k dr no už teraz ani nevie spinkať čo ju to svrbí.
Ďakujem
@zuzka0601 na mliecnu chrastu je sampon na to urceny (napr babe), kt ucinkuje a nedrazdi pokozku. Ja neviem ale kriklavo modry olejcek prevonany by bolo asi to posledne, co by som liala na dieta 🤦🏼♀️
Neviem ako toho mala vela, ale vacsinou sa to odstranuje postupne na viac x, aby sa velmi nepodrazdila hlavocka z toho vycesavania.
Mne dr pri starsom povedala ze radsej olivovy z kuchyne nez tie “detske”. Ja im celkovo neviem prist na “chut” a to uz mam stvrte.
A tiez 3deti mali tu mliecnu chrastu a to trvalooooo kym sa to vycistilo. Ono sa zda ze zmizlo. Este sa moze znovu ukazat. Treba ale pomaly vycesavat.
@milanemila len ten ospevovany babe sampon vobec nefunguje 😁 teda aspon nam nie, tiez som musela dlho hladat ine riesenie
@zuzka0601 mojmu lekarka predpisala kyselinu salicylovu a presne toto sa stalo, zacal sa skrabat do krvi, dlho nam trvalo sa toho zbavit, jemu to vysusilo pokozku, nakoniec som mu od zufalstva natrela hlavu s kremom na atopicku pokozku a o dva dni sme mali pokoj
@lelelienka ked ho pouzijes podla navodu, tak funguje. Ja som ho teraz pouzivala pri malom.
@milanemila nefunguje, nám proste nie, netreba ma presviedčať a návod viem čítať, naozaj…😁
@lelelienka nám teda nepomáhalo nič ani úžasný šampón babe ani bioderma ani nič. Preto som na radu niektorých mamičiek skúsila toto ale teda malinká mala problém
@veronika_sk000 aký krém prosím tá?
@zuzka0601 skus zohnat nejaku vzorku
@zuzka0601 ahoj, ja by som vymenila aviril za hipp olejcek pre babatka alebo idealnejsie: cisteny olivovy olej z lekarne. Aviril ma v sebe bordel a farbiva, moze drazdit pokozku.