Dobrý deň.
Všade čítam staré recenzie a skúsenosti o tomto antibiotiku a všetky sú negatívne až hrôzostrašné.
Prosím Vás je tu niekto kto mal pri deťoch s týmto antibiotikum aj dobré skúsenosti a ich deti ich znášali v poriadku ?????
Viete co, ja som si precitala pribalovy letak ako vzdy a teda zoznam kontraindikacii je hrozostrasne dlhy. Bolo to prvy krat, co som odmietla brat nejake predpisane lieky.
syn ich momentalne berie, ziadny problem s nimi nema
Nasi ich brali obaja, nijaky problem nebol.
Ďakujem za odpovede 😊😊😊
Dcéra ich mala keď mala 6 mesiacov, jej tie antibiotiká nezabrali dávali jej potom iné. Chyba ale nebola v liekoch ale v zlej diagnóze 😊 inak nemala s nimi žiadne problémy
Syn ich mal v lete na zapal stredneho ucha, mal 2.5 roka vtedy a ziadne problemy dobre ich znasal...ono aj moji teraz beri klacid obidvaja, a citala som hrozne recenzie a ze to ani vypit nedokazali deti, a obaja ok.
naša dcéra vďaka augmentin sirupu dospela až k ortodontickej liečbe. najprv zuby zažltli, nedali sa vyčistiť, potom sa začali kaziť, následne sme chodili po zubároch, dcéra mala až panický strach. po vytrhnutých zuboch jej začali krivo rásť trvalé...
Moja mala uz 2x toto,raz v cca 9-10m a druhy raz v 3 rokoch..prvy raz mala hnacku,druhy raz nic 🤷♀️ malokto napise,ak dieta nema z atb ziadne tazkosti,mozno preto citas len strasne skusenosti..neobavaj sa,ak dr.napisala,vie preco..hlavne kup dobre probiotika 😊 skore uzdravenie drobcovi❤️