Atopický ekzém u skoro trojročného

barnica
30. okt 2015

Dobry den babenky chcem sa spytat kto ma skusenosti s atopickym ekzemom u deti a pouzitim Elocom masti. Nasmu starsiemu synovi to predpisali teray predtyn mal holtov krem...jecoris pastu.... scin cap cream... oylatum... a ked som si citala pribalovy letak tak des a hruza. Ake mali deticky nato reakciu? Pridavam aj fotky aktualneho stavu. Dost si to skriabe cely den. Dakujem za kazdu radu ako mu ulavit a zbavit sa toho. Boli sme aj v Podhajskej aj pri mori. More nam dost pomohlo ale neda sa tam byt stale. Ma alergiu a osype sa z kapusty papriky paradajky cokolady orieskov. Mlieko mi nepije pije vodicku alebo caj.

maja099
30. okt 2015

Aj nám dala kožná Elocom masť a keď bolo dcére najhoršie, tak som masť dávala jeden, dva dni a keď zmizlo najhoršie, radšej som len premasťovala napr. indulonou. Každému dieťaťu pomôže iná masť, treba len skúšať. Nám pomohlo vysadiť jedlá ktoré nerobili dobre, ale po čase sme stále tie jedná skúšali a ona z toho vyrástla. V tejto dobe sa jej to objaví len občas a kortikoidy už našťastie nedávam.

bamb27
30. okt 2015

odporucam navstivit tuto poradensku skupinu na ceskom MK https://www.modrykonik.cz/group/6098/ ..prihlasovacie udaje tie iste ako sem

barnica
autor
30. okt 2015

Dakujem a mozem sa spytat ktore jedla ste vysadili?

mart1na26
30. okt 2015

Ahoj , moje baby maju obydve atopicky ekzem, kupeme sa v morskej soli, v ovsenom kupeli, natierame sa mastickami od koznej ale pomaha nam aj vazelina z drogerky a modra indulona pomohla jednemu dievcatku od nas z jasli ale ze ona to mala katastrofalne a nic okrem indulony nepomahalo. Jaj a nepijeme mlieko, zistili sme ze aj to je spustac u nas

maja099
2. nov 2015

@barnica vysadili sme na urcity cas citrusy, orechy a kravske mlieko. Pila kozie. Ale po case sme to stale skusali a uz pije a je uplne vsetko.