Atopický ekzém u ročnej dcérky

julkaaa1
14. dec 2024

Poradte dačo dcérke 1 rok sa na nohe spravil atopicky ekzem 4 dní natieram bepanthenom ale žiadna zmena obvodná poradila ten bepanthen roznyslam ze skúsim ešte niečo a ak nič pôjdeme na kožné ďakujem

kvecinka321
14. dec 2024

Ja by som okrem čo na to riešila aj v čom sa perie, dcéry mali ekzém už nám doktorka dala kortikoidnú masť.. sestra mi poradila” čistý” prach na pranie žiadne vône do prania ani aviváž všetko oblečenie som máčala dva dni v sode a prala na niekoľkokrát aby som vyprala všetok bordel, zamerali sme sa na stravu, len som premasťovala a ekzém postupne zmizol..

julkaaa1
autor
14. dec 2024

@kvecinka321 periem v Lovele od narodenia a nikdy nič tak netusim

masandra
14. dec 2024

@julkaaa1 skús umývaciu penu od značky Malinna, majú krásne výsledky u detičiek, ja osobne mam vďaka ich produktom funkčné trávenie, keď už nič nezabralo som ich objavila a odpruženie kade chodím. Penu som objednala aj dcérke, ale nemáme problém s ničím, len chcem čisto čistú kozmetiku pre nás všetkých doma 🙂

taktotedanie
15. dec 2024

@julkaaa1 krem z kys mliecnej z lekarne

julkaaa1
autor
15. dec 2024

@taktotedanie je to bez predpisu.

julkaaa1
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
julkaaa1
autor
15. dec 2024
3petka
15. dec 2024

@julkaaa1 produkty linola. Krásne premastia pokožku. Bepanthen neviem podľa mna ešte viacej vysuší. Treba zistiť čo jej spôsobuje exem odsledovať potraviny.

taktotedanie
15. dec 2024

@julkaaa1 bez predpisu

milanemila
15. dec 2024

@julkaaa1 chod s nou ku koznej, predpise ti maste podla stavu. Urcite jej bepanthen nevylieci atopicky ekzem, ak je to on.
Moja dcera tiez mala ekzem a tiez odjakziva periem v lovele, to jej nevadilo.
Neviem v akom to ma stave, ale my sme aj kupali v hypermangane, ichtyolova mast na lozicka, kys mliecna, este aj taky mastny krem z lekarne zas na premastenie. Nekupat casto, iba sprcha (kupanie zhorsuje ekzem). Na sprchovanie som pouzivala balneum hermal plus. Z klasickych kremov bioderma, laroche…

miroslava21
15. dec 2024

V akom stave je ekzem? Cervene doskrabane loziska? Na to nam pomahala zinkova mast a potom ked sa to ukludnilo bioderma atoderm intensive baume. Kazdemu ale zabera ine

bibika1989
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
julkaaa1
autor
17. dec 2024

@miroslava21 bola som s nou na kožnom dnes