Čo vám pomohlo prípadne ako sa oň starať ? Naša má na brade, pod očkom, na boku a na jednej nožičke. Doktorka povedala že to nevadí že to deti mávajú a že mám kúpiť Bioderma Atopic. Kúpila som, uvidíme či to pomôže. Doteraz sme používali Hipp. Mne príde divne že nás neposlala aspoň ku kožnej alebo nejaké ďalšie riešenie. Lenže atopický ekzém mám aj ja cely život…nechcem aby ho mala aj ona pripadne jej ho aspoň nejako zmierniť nech sa nerozširuje…ďakujem vám za rady a skúsenosti
Nám pomohla Linola do kúpeľa a Excipial krém. Oboje nám odporučila pediatrička a pekne to zabralo. Odvtedy nemá nič.
@rurutiax ďakujem vyskusame
@lucia23529 my máme bohaté skúsenosti s našim malým, silný atopický ekzém. Krémy nič neriešia, príčina je iná, pravdepodobne strava. Mrkva je napr. alergén, treba sledovať na čo ako reaguje.
@flavia1 môže byt aj zemiak? Po ňom to mala
@lucia23529 Môže, moja dcéra od malinkata odmietala zemiaky a u alergologičky jej naozaj vyšla zvýšená senzitivita, čiže akoby intuitívne to vedela. Náš malý ten reagoval na veľmi veľa potravín, teraz bude mať 2,5 roka a pomaly sa to zlepšuje.
@flavia1 ďakujem pekne skúsim na nejaký čas zemiak vyradiť či sa to zlepší. Ona práveže ho ma najradšej tak neviem
Ešte dodám že ten ekzém sa začal objavovať keď sme pred mesiacom začali s prikrmami hneď v prvý deň. Možno náhoda. Inak je kojená.