Ahojte, moj maly syncek ma pravdepodobne AE...v pondelok ideme na krv ku alergologicke na test atopy panel -aspon tak to mame napisane v sprave. Od malicka mame trosku suchsiu kozu a nejake loziska ale doteraz sa neskriabal. Pred tyzdnom aj cosi si zacal skrabat dlanicku na pravej rucke, ma ju celu cervenu a horucu a vyrazky ma na teraz hlavne na rukach, tiez svrbia. Kozna nam dala Elocom krem a Bor chladivy krem, berieme aerius dvakrat denne ale svrbi stale. Do kupela balneum a biodermu nacele telicko a na tvar biodermu intensive. Maly velmi zle spinka, neoddychneme si, ta dlan ho trapi najviac. Tam kde to ma cervene to vyzera akoby tam msl aj malicke pluzgieriky ale potom to zas vyzera ze nie. Mate niekto skusenost? Dakujem za kazdu radu
dolezite je odsledovat, co mu konkretne vyvolava ekzem. je zbytocne len natierat..ked sa to bude opakovat stale. ja maju malu mam odsledovanu, selektujem niektore potraviny..ale plus jej natieram jemnou vrstvou bepanthen, a je vysledok je super.
najdi temu atopicky ekzem, su tam rady na ovsene kupele a pod. hlavne je to dieta bez nej sa ekzemu nezbavite, hlavne mlieko to urcite vyrad hned a uvidis vysledok. U nas kadeake alergie to sposobuje ale hlavne potraviny. najdi temy nech zbytocne netapas, tam najdes vsetky info v kocke. drzim palce