Prosim Vas poradte ako ste liecili liecite vraj ekzem na licku 1cervene lozisko u 8,5 mes dietata.
Vsemozne masticky od Dr a dermatologa nezabrali
Vdaka
U nas zabral locoid(bohuzial kortikoid)+ichtyol. A ma dost chudobnu stravu...nam to napr.velmi zhorsovali obycajne zemiaky, brokolica, zaroven vraj pozor na vsetky chlpate ovocia a pod.
Skincup krém. Alebo na červené fľaky aj zinkova mast dulcia a ichtyol zarobena masť
Ahoj . U nas zatial takto ze sme nasadili probiotika a cuduj sa svete dieta ma kozu viditelne lepsiu. Pediatricka vravela ze vsetko co sa javi na kozi je odraz z vnutorneho prostredia v tele. Premastujeme mliekom na predpis . 🙂
@stella_star ekzem je vacsinou sprievodny prejav ineho zapalu v tele, ja by som skusila probioika, cistiaci caj pre deticky pripadne nieco s aloe 🙂
@martinenka886 dakujem aky je cistiaci caj?
@martinenka886 mali sme biogajs kt doporucujete? Vdaka
@karkulka111 akym mliekom ? vdaka
@zuzkamatuskova skusala som dulciu
@aceris och ☹ snazim sa nevarit s alergenov. U nas nic nezabera
@ivik111 vdaka skusim pozriet FB
@stella_star ahoj nebudem klamať mam 3 ročného syna atopika s ložiskami na lícach lakťoch a kolenách.... Ma krásnu pokožku no keď ochorie všetky ložiská zacervenaju. Vtedy mu nedávame mlieko nic z mlieka a premastujeme. Do týždňa mu to zbelie je to na dotyk hrubšie ale vyzerá to dobre. Kortikosteroidy nepoužívame pomáha nám kozie maslo z lekárne alebo drogerie
@stella_star nepomohlo? :(
@zuzkamatuskova trosku mozno ano ale myslim ze viac zabera FUCIDIN H od koznej co je nejaky bordel. Tu dulciu myslis taku trosku namodranu malu masticku taku mam od nich ona krasne vysusuje
@stella_star ano presne tú modrú, zázraky nerobi ale vysusi mokvanie, stiahne červený zapal. My sme mali presne ten fucidin h od kožnej ale po vysadeni ekzem opäť. Skúste ten skincup krém. Ten pomohol na supajuci nepekny ekzem na rucicke u nás a nevrátil sa. Po prvom natreti hned zlepsenie.Inak na take premastenie nam uz stačí aj mliecna masť od kožnej. Ja som nedavala mrkvu malemu, mala som pocit Ze ta to zhorsuje, dala som probiotika biogaia a uz ma len mini ekzemiky pri oslabenej inunite ktore po premasteni zmiznu.
@zuzkamatuskova dakujem skusim este to. Mala to nema ani tak suche ako cervene a leskle a za 4 dni je to vybledne. Za 3 dni sa vrati opat. Prikladam opat. Je to nieco podobne ako ste mali vy?
@stella_star kozna vam nedala taku hnedú masť s ichyolom? To je tiež protizápalové....i ked nam to nepomohlo. Ťažko posúdiť podľa foto. My sme to mali na ruke vid foto a skincup pomohol. O 3 dni to zmizlo.
@zuzkamatuskova nie kozna mi dala len ten krem co sme si pisali. Skusim kupit ten skipcup.
Ma to stale skaredo cervene nesusi sa jej to ako tvojmu pekne
@zuzkamatuskova dakujem kazdopadne za rady. Natrela som zinkovou zatial teda. Stale sa snazim najst pricinu aj sledujem potraviny vsetko.. nemam stym skusenost vobec ani manzel ani prvy syn nemal problem
@stella_star nemáte za čo, držte sa a napíšte potom ci sa polepsilo
@stella_star aj u nas takto....len ked uz to viac cervenie a rozlieza sa maly sa mi driape do krvi ako zase dnes😔cize dostal fenistil,obklad z cierneho caju(tiez pekne vysusi) a skusam premazavat sudocremom,tak uvidime🤷probiotika tiez u nas uz vyse roka nasadene ...
Nám ekzém vyliečila pena z ibišteka 🙏🙏🙏 nedám už na ňu dopustiť
@aleskandra dobrý večer kde ste to kúpili normálne v lekárni nepočula som o ton
@ivik111 mala si to neskrabe lebo asi je este moc malicka alebo neviem mozno nesvrbi. Ale od vcera to ma o 50% zhorsene. Vyzera to hrozne. Na tele inde nema ziadne lozisko
@zuzkamatuskova chcem sa opytat ako mam postupovat. Raz natret zinkovou raz tym skin cup? Alebo 2-3 zunkovou a potom skin cup?
Inak zinkova jej to dost od vcera zhorsila
Mam to uz kupene
Vdaka
@stella_star zhoršila? Juj tak ju uz radšej nedavajte, nam to zinkova mast zasusila vždy a stiahla cerven. Ten skincup som isla podla navodu 2-3x potrela, len pozor aby sa to nedostalo do ust. Najlepšie ked spí. Potom ak to ma veľmi zlé, radšej choďte kožnej, predsa ja nie som lekár....
@zuzkamatuskova este budem skusat ten skincup ked som uz zacala a som to kupila aj v lekarni mi zo doporucila. Myslim ze ten zinok jej to zhorsil ano. Poslem Vam foto do ss
@kristianko1 je to hydratačná ibiškova pena z NuSkin 🙂
@stella_star mlieko sa vola Excipial. Je aj volnopredajny stoji okolo 10 eur tusim ale lekarka vie predpisat a doplaca sa nejaky ten cent. 🙂
mojmu synovi sa objavil ekzem ked mal 4 mesiace. Bol dojcený. Kožna predpisal kortikoidy, nejaky krem s mliečnou kyselinou, jarichovu vodu (dostat aj volne v lekarni), excipial do kupela. Maste syn mal 2x - rozne druhy. Prvá nezabrala. So 6 mesačným sme sli k moru, ekzem sa stratil aj ked zostali na koži biele flaky. Syn ma 6 rokov, obcas sa este ekzem objavi. Takže ak sa dá, dieťatko vezmite k moru
@stella_star ak mozem poradit-na FB existuje skupina-Atopicky ekzem.
Poziadajte o clenstvo,vedia naozaj velmi dobre poradit😉tiez sa trapime s loziskami na licach cca od 3 mesiaca,je to dlhodoba zalezitost.zatial sme nezistili z coho sa to zhorsuje,zlepsuje.tiez skusame co malemu zaberie,pomoze.
Drzim palce🙂