ArkoDefenses na zlepšenie imunity - skúsenosti

bellaa3007
6. jan 2023

Ahoj, mate skusenosti na zlepsenie imunity? Hlavne sa mi jedna o deti, co su v skolke

ikka204
6. jan 2023

Ja mam uz viacrocne od skolky. U nas zabera skvele. Od oktobra do marca berie dcera pravidelne kazdy mesiac. Najprv boli choroby, mala som pocit, ze to davam skor pre pokoj svojej duse, ale nakoniec to malo efekt. Napr. tuto zimu ako jedina z nas troch nebola chora ani soplikom. Vlastne jeden vecer mala teploty, ale same klesli a do rana jej nic nebolo. Chodi do skoly kazdy den. My s muzom doma na homeofficoch a ja som bola chora mesiac a muz 40 horucky. Cely cas tu bola s nami a neochorela. Uz ked ochorie, choroby maju slabsi priebeh. Napr. vybrala balenie tesne pred prepuknutim kiahni. Mala jeden den zvysene teploty a cela sranda trvala 4 dni. Vyrazok mala do 40ks. My s muzom si tiez nasadzujeme, ked prepukne choroba. Skor prejde a postavi nas to na nohy. Ja len chvalim. Ale samozrejme, poznam i znamych, ktori neboli spokojni.

bellaa3007
autor
6. jan 2023

@ikka204 aj ja som zacala Arko brat po chripke, preto chcem skusit aj malej ale ako pozeram takmer vsade nedostupne 🙄

ikonica
6. jan 2023

@ikka204 a davas jej to detske ci dospelacke?

ikka204
6. jan 2023

@ikonica Dcera ma 7r., tak uz dospelacke. Predtym detske.

luccija
6. jan 2023

@bellaa3007 včera som si kupila odporúčali mi to kamaratky a majú dobré skúsenosti s detmi

bellaa3007
autor
6. jan 2023

@luccija a kde ste prosim kupili? Lebo co pozeram na sietzdravia neni u nas v meste nikde ani online 😔

ikonica
6. jan 2023

@bellaa3007 oplati sa skor z netu, v lekarni je to desne predrazene.