Znova som chorá aj ja aj syn.Lekarka mi odporučila tento prípravok aké máte skúsenosti?December chrípka obaja, teraz hrdlo, bolesť uši, ramená dýchacie trubica.Dala mi AtB 3 dnove už kúpim čokoľvek sme skoro mesiac doma.Imunoglukan uzivame
My si Arko Defenses (striedame aj AZINC Arko Biotics) nasadzujeme od septembra do marca a musím napísať, že nám veľmi zaberá, pomáha.
@kaja_73 a ako užívate týždeň v mesiaci?a koľko krát počas roka?
áno, užívame vždy týždeň v mesiaci. a počas roka: v najexponovanejších obdobiach (jeseň, zima, koniec zimy) alebo podľa potreby, ak je vyššia chorobnosť alebo keď niečo na nás "lezie"
Aj ja odporúčam.
U mna super nastartuje imunitu ,ked nieco lezie na mna,hned nasadim jedno balenie .a potom este po mesiaci jedno balenie...klop klop zatial sa drzim uz par rokov.... syn tiez tak klop klop....
Kazdy orgazmus je iby my sme skoro rok brali a žiadny účinok 3r teraz ma skoro 5r vsetko mozne som vyskusala ma trhu výsledok vidim tento polrok co som zacala davat poslednu možnosť reserve od jeunesse klop klop vydrzi dlhsie v škôlke 🙏 nedostali sme chrípku...aj ked možno cakam teraz v januári 😇
Aj za mňa určite áno, skúsenosti mám len pozitívne. Aj obdoba z DM je fajn ako prevencia, stojí asi 7e.
Ja tiež odporúčam, treba vybrať minimálne 3 balenia za sebou. Ja som to deťom dávala v podstate celoročne a videla som veľké zlepšenie
@lenkadenisa prosím vás ako sa volá to z DM? Ďakujem
@lenkadenisa ďakujem veľmi pekne
Je to topka moje deti to uz beru cca 4roky s prestavkami...od augusta do marca/aprila davam potom pauza....su minimalne chore tak 1x do roka....minuly rok len kiahne mali a 2x 5dnovy soplik
@lenkadenisa prosím vás myslíte že to môžem dať aj deťom? 5 a 9 r
To z DM neobsahuje kolostrum ako Arko
Kolegyňa dáva 3ročnému synovi Arko a bol 1x chorý, soplíky riešili predĺženými víkendami ale žiadne ATB nebral. Môj 6ročný syn (prvák) chorý každý mesiac, niekoľko ATB, v škole veľmi veľa hodín vymeškal. Teraz v auguste som začala dávať synovi tiež Arko tak som veľmi zvedavá či sa mu stav zlepší, samozrejme je to na dlhšie, viem že mu to za mesiac ani za dva nepomôže ale veľmi dúfam že sa mu stav zlepší a nebude toľko zo školy vymeškávať.
Môžem po cca polroku napísať či mu pomohol
@hanulienka dobrý deň,môžem sa spýtať ako vám zabral Arko?
@mirka381 vôbec nezaberal, už ho neužívame.
Za seba: odporúčam !!! Synovi (8 rokov) pomocou Arko Defensis obyčajne vždy "naštartujeme" imunitu. Keď jeho spolužiaci v škole ochoreli, on sa "držal" v poriadku, keď sme hneď nasadili tieto fľaštičky. Často ich už používame aj s manželom, keďže sme sa presvedčili, že fungujú 😉