Arko defenses

fialocka84
5. nov 2012

Ahoj mamičky,ake mate skusenosti s arko defenses? moj malý je stale chorý, mava astmatické záchvaty, kasle ak tuberak a už fakt neviem co mu dávat.antibiot.niesu riešenie a velmi mu to ani nechcem stale pchat.prosim pište mi ake skusenosti mate stýmto liekom.

maruja
6. nov 2012

Ahoj my jsme braly ty 3 dávky za sebou před nástupem do školky a asi dobrý 😉 tedˇ má teda rýmičku, ale nic jí není. Za zkoušku nic nedáš, třeba to pomůže

lentuska
6. nov 2012

@fialocka84
Ja ti mozem odporucit z vlastnej skusenosti doktorku Tomovu,ona robi celistvu medicinu a cinsku medicinu a pracuje s pristrojom DIACOM. Vola sa to biorezonancne vysetrenie, kde malemu zistia priciny ,preco a co v podstate mu toto vsetko sposobuje, ona na zaklade zistenych skutocnosti vypracuje presne cielenu liecbu prirodnymi preparatmi, lebo ako sama pises , tie ATB nie su spravna volba, tie problemy a choroby neliecia v ich uplnej podstate a pocase sa aj tak stane organizmus voci nim imunny. Nas dala teda tato doktorka dokopy celu rodinu behom par tyzdnov, akoze nechapacka....odvtedy ako sme u nej zacali (maj) sme chori neboli vobec a to sme mali vaznejsie problemy. Ja som bola uplna alergicka na vsetko, astma, bolesti zaludka apodobne....
Ak by si ju chcela vyskusat, daj vediet a ja ti poslem kontakt, kde sa mozes objednat na toto vysetrenie , stoji to iba 15€ a trva okolo 40minut...

fialocka84
autor
6. nov 2012

ahoj dakujem krasne za info.toto vysetrenie je v BA? no aj ja mam vela vážnych ochoreni, alergia, astma, skler.multiplex.no a moj malý je asi zamnou alerg.

fialocka84
autor
6. nov 2012

som chcela pisat ze po mne je malý. 🙂 🙂 🙂

liziknds
14. nov 2012

ahoj,trosku neskorsie,ale reagujem 😉 nasa dcérka kazdy mesiac vypije balicek Arko defenses,to uz trvá 5.mesiac,odvtedy nebola chorá.nám odporucala immuno-alergologicka,lebo dcérka má aj alergie,slabu imunitu,a casto bola chorá v poslednom roku.takze len odporucam,dcérka s radostou vypije,prichut má dobru jahodovú.treba vyskusat. 🙂

maajka83
11. dec 2012

ahojte, zhanala som jo v lekarnach v ziline,ale nikde ho nemaju. Tiez som ho davala detom:/

raona
14. dec 2012

Ahojte, nam tiez vcera immuno-alergolog odporucal Arko defenses zhanala som ich v TT ale nikde ich nemaju... kde ste ich prosim kupovali Vy??

lara75
8. nov 2013

Arko defenses je znova na trhu, tento týždeň som malej kúpila nové balenie. Trochen to vylepšili: pridali ešte vitamín D a stále má super jahodovú príchuť🙂

monika2212
2. dec 2013

@lentuska
Ahoj Leni. Mohla by som ťa poprosiť o kontak na pani doktorku ? Ďakujem.

violetka1
3. dec 2013

Aj my uzivame Arko vybrali sme tri balenia, maly sice ochorel, ale priznakovo je to neporovnatelne lepsie oproti stavom bez uzivania Arko Defenses. Dokina mi ho doporucila, ze sa viac ako rok na SR nedovazal- bol vypadok- neviem, aky dovod. Cena je viac, ako prijatelna- zhruba 10eur na tu 5dnovu detsku kuru, ucinok na 1mes., cize len 10eur mesacne cca to vychadza. Rozhodne odporucam- syn nema tentokrat ani horucky vysoke, max. teplota do 37,3C, co je u nas maly zazrak- tiez sme v ambul. imuno- alerg. pa

zuzuaviki
8. jan 2014

ahoj lentuska, mozem Ta poprosit o cislo na pani doktorku? dcerka je tiez stale chora, sme na imunologii, hoci vsetky testy negativne. dakujem pekne zuzana

zojka78
14. apr 2014

@violetka1 ahoj, pisem sice troska oneskorene, ale az teraz som sa dostala na odporucania kamaratky k tomuto pripravku a chcela by som sa iba poradit, niekde som sa docitala, ze to treba brat 3 mesiace po sebe, aby mal ucinok? nas maly je tiez stale chory, tak uz neviem, co by som skusila....kupila som prve balenie a teraz ho dobral, ale nie je tam ziaden letak, ani na krabicke sa nepise nic o tom, ze by ho bolo treba 3 mesiace po sebe uzivat, tak budem vdacna za kazdu radu 🙂 dakujem 😉

enika17
27. apr 2014

@lara75 Môžem sa spýtať, aj my sme to kúpili, ale ako keby také jemné častice, hrudky boli v tom, aj Vy ste to mali také, je to asi normálne, však?

reppka10
30. apr 2014

@zojka78
@enika17
@zuzuaviki odporúčam vám na zlepšenie imunity Colostrum Direct, http://www.lr-zdravi.cz/colostrum. Je to 100% tekuté kolostrum najvyššej kvality na našom trhu. Dávkovanie 8ml na deň, balenie 125 ml.

https://www.youtube.com/watch?v=TpijcK-ZntQ
jorsulova
6. sep 2014

@fialocka84 ahoj, presli malemu tie kasle? ja uz ten kasel maleho nemozem pocuvat, az mi srdce trha uz sme presli vsetkym vysetreniami... je alergik ale ja si nemylim ze to ma za nasledok alergia, neviem....

mimikas
12. sep 2014

@jorsulova a robili vam testy na Chlamidie a plesne? Moj maly tiez stale kaslal nakoniec sa prislo na to ze v 2.5 roku ma stale silny reflux a tym sa drazdia dychacie cesty a je tam v podstate stale zapal. Maly spi na vyvysenom vankusi, dodrziavame rady ako zabranit vybiehaniu jedla a cvicime na posilnenie branice a kasel sa vyrazne zmiernil. Sice stale byva chory ale ani z daleka nie tak casto ako predtym. Tiez sme ako nasledok mavaly casto zapal pluc. teraz skusame Arko defenses na podporu imunity lebo ideme do skolky, dufam ze to pomoze.

jorsulova
12. sep 2014

@mimikas ahoj dakujem, na buduci tyzden ideme do tatier srobarov ustav na dva tyzdne na diagnostiku, tak tam vsetko preklepnu. Arko defenses som nasadila dva dni pred nastupom do skolky, po tyzdni v skolke obidvaja ochoreli. Mladsi len silna nadcha ale ten starsi 5 rocny co byva casto chory, ma chytene zase priedusky. Hrozne fakt...

mimikas
12. sep 2014

@jorsulova v srobarovom sme mi boli na jar v Aprili, okrem toho refluxu nam na nic ine neprisli, aj ked musim povedat ze po tom pobyte nebol maly chory 3 mesiace. Moj ma tiez stale chytene priedusky, on nikdy nema "len" sople stale mu to zlezie aj na priedusky

mimikas
12. sep 2014

@jorsulova inak tam nam dali rehabylitaciu na ten reflux a uz 6 mesiacov sme nemali zapal pluc a ani dalsie antibiotika. Takze nieco ten reflux asi sposoboval. Od aprila sme boli len 3x chory a ani raz ATB co je uspech, ale v novemri ide drobec do skolky a to sa velmi bojim co bude.

lacamada
12. sep 2014

@lentuska prosím ťa a mohla by si mi dať kontakt do IP? A kde sídli prosím. Ďakujem.

dada242
15. sep 2014

@mimikas zdravím Vás prosím vás ako sa prejavoval u vás refluz ak vás môžem poprosiť neviem ako sa to prejavuje a môj malý má stále zápal pridušiek a zápal plúc ☹

siimmii
21. okt 2014

u nas ma zatial dobry ucinok mali sme 3balenia uziva sa to len 5dni za mesiac a potom pauza.

jaroska
6. nov 2014

@siimmii my sme Arko Defenses užili jedenkrát-čiže prvú dávku minulý mesiac.Začali sme 11-ho,tak aj teraz v novembri musím počkať do 11-ho,alebo ho môžem dať aj teraz???Vieš mi v tom prosím poradiť?Dakujem 🙂

siimmii
6. nov 2014

@jaroska ahoj potom si ho daj tiez az potom 11.steho, lebo to sa da tych 5davok prvych a potom to ma daky mesiac ucinok, my sme mali predtym imunoglukan ,ale toto sa mi zda ze nam lepsie zabralo tuk tuk , zatial . lebo vtedy bola kazde 2tyzdne doma, teraz sme 2mesiace vydrzali od septembra a mili sme len kasel.Snad nam to vydrzi,ked uz ide zima

rubinka
11. nov 2014

Holky da sa ten Arco defenses dat aj do caju lebo mne to mala čiste nevypije, ja musim vsetko maskovat.

danculik193
11. nov 2014

@siimmii Ahoj.Prosím Ťa po akej dobe ste zbadali že ten Arko Defenses zaučinkoval.Moja vybrala druhé balenie tak dúfam že už pri treťom balení budem badať zlepšenie.teraz má soplíky,ale sa mi zdá,že to je také miernejšie ako to bolo bez Arko.A ešte by som chcela vedieť či to dávate presne po mesiaci alebo možem dať aj po 3týždňoch?Ďakujem za odpoveď Daniela

siimmii
11. nov 2014

my sme po tom druhom baleni zbadali zlepsenie. Ja sa vzdy snazim aspon tie 3tyzdne nechat pauzu aspon niekedy aj o tyzden neskor dam ,uz budem musiet kupit aj ja davam 15 🙂

katinka71
11. nov 2014

ahojte ja som davala prvu davku pred rokom v decembri ,uz po prvej davke sa zlepsil kasel a sople dovtedy same zapaly priedusiek vlastne rok aj pol vkuse chory,odvtedy nebol vobec chory,momentalne ho idem preliecit po roku iba preventivne, ato chodil do jasli a chodi od septembra do skolky

patka1984
19. nov 2014

@lentuska dobrý deň môžem poprosiť kontakt na pani doktorku A kde sa nachádza ďakujem pekne

henamichal
2. feb 2015

žiaľ, nám ten zázračný Arko vôbec nepomohol a vybrali sme 3 balenia. Potom sme užívali znova antibiotiká 😒 Je to len reklamný ťah 😖