Antikoliková fľaška

7. sep 2022

Dobrý večer, chcela by som sa opýtať, dcérka mala problémy s kolikami, už má skoro 6m a je dobre.
Používali sme antikolikovu flašku, myslite že už by mohla mat normálnu? Flašku Od 6mesiacov?

Ďakujem 🙏🏽

horensky
10. sep 2022

Neviem akej znacky ste pouzivala flasu, nasa dcerka ma 13 mesiacov a dodnes sme na avent, za nas najlepsia flasa aka je na trhu

lenkadenisa
10. sep 2022

@horensky moja zas od 6 mesiacov avent odmietala, bola som nešťastná čo sa deje a proste jej nesedel cumel už. prešli sme na MAM,aj tie sú antikolikové.

autor
10. sep 2022

@lenkadenisa
@horensky
Ďakujem ❤️
@horensky mame avent antikolikovu, len rozmyslam či teda nechať alebo zmeniť na normálnu od avent s väčším prietokom.

horensky
10. sep 2022

@lenkadenisa je pravda, ze kazdy drobec je jedinecny, najlepsie skusat komu co sadne. Ja som vdacna za avent, snazim sa, aby dcerka presla z flase na poharik no zatial sa nedari, che len svoju flasu ...

lenkadenisa
11. sep 2022

@horensky aj moja prvá mala avent, aj fľaše, aj cumlíky, neskôr fľašky na vodu...a druhá zas vôbec, tá sa napije z hocičoho, len nie avent 😄

horensky
11. sep 2022

@lenkadenisa 😁😁😁 nase zlaticka, vedia najlepsie co chcu, len pre nas mamky pochopit co im vyhovuje najviac 🍀❤️