prosím vás má niekto skúsenosť s testom u takéhoto malého dieťaťa pred vyšetrením na kramároch ? kde treba bábätku tento test spraviť, snáď nie v odberovom mieste na ulici kde je milión ľudí, neviete či to robia niekde špeciálne pre takéto male deti na kramároch ?
Toto veru zaujíma aj mňa, čaká nás to v januári ak túto podmienku nezmenia. Podľa toho čo som čítala, tak vraj robia priamo na Kramároch prednostne pred vyšetrením.. Ja by som sa na to informovala priamo u lekára kam idete, ako postupovať
@martaturi praveze som tam volala a prioritne mi povedali že v mobilnom odberovom mieste na ulici a keď to nestihnem pred vyšetrením na kramároch no pediatrička mi povedala že nie každý môže robiť takému babu odber preto má zaujíma či sú na to nejaké inštrukcie kam ist čo robiť komu ti dat spraviť tiež si logisticky neviem predstsvit ist na kramáre sa postaviť do radu keď mame vysetrenie o 8 ráno s takýmto babom o koľkej o 6? a keď sa to nestihne no nerozumiem veľmi
V Nemocnici v Podunajskych Biskupiciach testujú deti s rodičmi na detskom oddelení
@lola1003 https://slobodnyvysielac.sk/relacia/sam-sebe-le...
tu lekar okrem iného hovorí aj o antigenovych testoch, odporučam vypočuť
Skúste sa opýtať ci nebude stačiť test s krvi ktorý si viete aj kúpiť v lekárni. Ako zbytočne trápiť dieťa takým vyterom.