Antigénový test u 15-mesačného dieťaťa

lola1003
16. dec 2020

prosím vás má niekto skúsenosť s testom u takéhoto malého dieťaťa pred vyšetrením na kramároch ? kde treba bábätku tento test spraviť, snáď nie v odberovom mieste na ulici kde je milión ľudí, neviete či to robia niekde špeciálne pre takéto male deti na kramároch ?

zuzka565
16. dec 2020

Skúste sa opýtať ci nebude stačiť test s krvi ktorý si viete aj kúpiť v lekárni. Ako zbytočne trápiť dieťa takým vyterom.

martaturi
16. dec 2020

Toto veru zaujíma aj mňa, čaká nás to v januári ak túto podmienku nezmenia. Podľa toho čo som čítala, tak vraj robia priamo na Kramároch prednostne pred vyšetrením.. Ja by som sa na to informovala priamo u lekára kam idete, ako postupovať

lola1003
autor
16. dec 2020

@martaturi praveze som tam volala a prioritne mi povedali že v mobilnom odberovom mieste na ulici a keď to nestihnem pred vyšetrením na kramároch no pediatrička mi povedala že nie každý môže robiť takému babu odber preto má zaujíma či sú na to nejaké inštrukcie kam ist čo robiť komu ti dat spraviť tiež si logisticky neviem predstsvit ist na kramáre sa postaviť do radu keď mame vysetrenie o 8 ráno s takýmto babom o koľkej o 6? a keď sa to nestihne no nerozumiem veľmi

evkamotka
16. dec 2020

@lola1003 a den vopred sa nemoze?

renka30
16. dec 2020

V Nemocnici v Podunajskych Biskupiciach testujú deti s rodičmi na detskom oddelení

lubka72
16. dec 2020

@lola1003 https://slobodnyvysielac.sk/relacia/sam-sebe-le...
tu lekar okrem iného hovorí aj o antigenovych testoch, odporučam vypočuť

lius
16. dec 2020

@lola1003 to akoze ti ho neosetria bez testu?😨

dzejsik
16. dec 2020

@lola1003 nemôžeš si kúpiť antigénový v lekárni a spravila by ho pediatrička?

lola1003
autor
16. dec 2020

@evkamotka môže ale mY nie sme z ba bývame ďalej

lola1003
autor
16. dec 2020

@lius nie pýtala som sa na to povedali bohužiaľ takéto majú inštrukcie

lola1003
autor
16. dec 2020

@dzejsik volala som
aj pediatričke povedala že to nerobia

evkamotka
17. dec 2020

@lola1003 tak sa objednajte na pcr, nech vas odporuci pediatricka

dzejsik
17. dec 2020

@evkamotka no ale na tych sa teraz dlho caka na vysledok a im to treba na ten konkretny cas

evkamotka
17. dec 2020

@dzejsik skus prezistit, malo by sa tam dat nastavit ze to potrebujes na nejaky den-tam kde vyzaduju napr pred planovanou nemocnicou to nastavuju terminovo podla toho....