Dobry den, chcem sa spytat ci mozem dat antibiotika rocnemu synovi do jedla,? Napriklad do kasicky? Neviem to do neho dostat ani striekackou, ani v troske cajiku, vsetko mi vypluva... vopred dakujem za odpovede.
Tou striekačkou musíš až skoro do hrdla popri líci. Vtedy nevypluje len prehltne a hneď mu daj jesť čo má rád.
Ked bude citit, vypluje Ti. A ako mu ich davas ? Ja som sa s malym co sa liekov tyka absolutne nebabrala, musel a hotovo. Dala som ho lezat a kvazi som si ,,sadla" do vzduchu nad neho ,len som mu kolenami ruky zachytila a tak dala. Bolo to tu vela krat spomenute, robi/la to väcsina z nas tak, ked sa inak zial neda. Skus
@baruska1989 daj do striekačky a vstriekni do úst,ale tak do strany,akoby do líca. Celkom striekačku opri o líčko zvnútra a vstriekni. Toto moje nevedeli vyplut. Hneď v druhej máj pripravenú vodu na zapitie, rovnako tak do líca aj na dvakrát,trikrát. Nemusíš naraz všetku vodu.
A drž ho na rukách v polosede. Musíš nasilu, v tomto smere buď nekompromisná.
@baruska1989 klakni si na syna tak ze mu kolenami pri chytíš ramena, jednou rukou chyť hlavu a daj ústa do rybičky. Druhou po troške dávku striekačkou popri lici, ako tu už bolo spomenuté.
@nika23t no ja mu to takto davam popri lici striekam pomalicky ale on to zadrziava a snazi sa to vypluvat, uplne ho davam do pololahu a ruky mu drzi muz ja striekam a drzim lica aby nevypluvam on popritom place a vrieska no horor
@baruska1989 ano, viem si predstaviť, vtedy majú tie deti sily za troch... No ale nemáme na výber v tomto. Liek sa musí podať. Tak len trpezlivo skúšaj a drobec nech je co najskôr zdravý...
@baruska1989 autorka veď skús aj do jedla ale nedaj naraz ten sirup ale po kúsočkoch a ak s tým bude viac ok tak rob tak.. ak by si videla, že nechce jedlo ďalej jesť radšej s tým nepokračuj
@baruska1989 ešte si pre istotu pozri na atb či tam nespominajú nejake obmedzenie mliečneho a pod ale nemyslím si
Ked mu dáš do jedla a zacíti to,tak ti nebude chcieť už ani jesť. Určite ich má vo forme sirupu. Normálne do striekačky a medzi zuby a líce, aby nevypľul