Ahojte baby malý.4.5roka bol chorý doktorka mu dala antibiotika lebo mal 3 dní teploty, kasel od piatka berie antibiotika a dnes ráno vstal normálne nechce chodiť, že ho bolia nohy. Čítala som v pribalovom letáku, bolest kĺbov a svalov. Stezli ste sa s niečím takým? Ráno volám doktorke, lieky som vysadila.
@viestta tak neviem ci by si ty naďalej dávala dieťaťu tabletky, keď vidíš ze nemôže celý deň chodiť. Je vkuse mimo, ze ho bolia nohy.
Ja sama keby beriem antibiotika a niečo také sa mi stane ich hneď vysadim. Doktorke zavolám hneď ráno. Ale tie lieky mu už odmietam dat
A kvôli čomu dostal ATB? Robila mu Dr. CRP? ... no podľa mňa má Tvoj syn chrípku, moja nemohla 5 dní chodiť, furt len na bolesť nôh sa sťažovala ... a tam ATB netreba ... a keď ich už začal brať, nemala si ich vysadiť, nabudúce mu už nezaberú ... podľa mňa tá bolesť s ATB nesúvisí vôbec.
A ATB mu dala na zaklade vysetrenia?ci ich vobec treba?lebo viacere mamicky,co som citala,pisali,ze ta chripka,co koluje,tak ze deti sa stazuju na bolest noh a nevladzu chodit.mozno to nie je z liekov
Je to tvoje rozhodnutie, ale ja by som volala na pohotovost a konzultovala s lekarom
Pomyslala by som skor na poinfekcne ochorenie klbov (ako Bakerova cysta alebo parainfekcny zapal bedroveho klbu), nez na vedlajsi ucinok atb. Kriva? Zisti kde konkretne ho co boli a chodte minimalne zajtra k pediatrovi, urcite ak to neprejde. Pre istotu…
Vysadila si lieky bez konzultacie s lekarom? Potrebujes vypestovat rezistentny kmen bakterii? Vedlajsie ucinky nie su vzdy dovodom na prerusenie liecby