Dobrý deň máte skúsenost s atb??? Mala bude mať o týždeň rok dnes nám ich dal Dr zapálené hrdlo vysoké horúčky 🙈🙈
A robil aj CRP?
@simona123nina Veľmi “jemné” antibiotiká. Verte, urobia jej lepšie. Čo by som dala ja za to, keby mojim deťom predpísala antibiotiká. No naša ani pri CRP 13 nepredpíše. A potom ideme zo zápalu do zápalu. 🤷♀️
lekárka ich dcére predpisovala viackrát, účinné, ale strááášne hnusné
@asia83 13 CRP nie je na antibiotika
@asia83 Určite máš vyštudovanú medicínu, keď sa tak vyznáš. Antibiotiká málokto dá pri CRP pod 20.
@stanulienkat Mám, písala som to odborne, dobre ste si všimli. Ach, čo by som bez vašej reakcie robila? Ďakujem vám za ňu. 👍🏻
@maminkasisa To ma teší. Prečo potom norma CRP je u detí do 5 a u dospelých do 10? Či vaša odbornosť určila 20? Všetci sa môžeme ísť viete čo, že? Naša doktorka má pomaly 50 ročnú prax, takže keďže jej nedala antibiotiká, asi vie čo robí. Ja jej verím. Písala som iba svoj názor. A ten som nezmenila.
@asia83 no dúfam lebo tiež sa trápime už týždeň až dnes nám ich dala
Zinnat je vhodný. Najviac sa predpisuje aj pre dojčiace a tehotné ženy (samozrejme, nie tento detský), je najmiernejši a najbezpečnejší.
@simona123nina dávajú sa bežne. moja ich napríklad neznesie, je jej blbo od žalúdka. ale čo som kedysi čítala o týchto ATB, tak dcéra bude zrejme jedna z výnimiek, inak sa znášajú celkom dobre. držím palce.
@asia83 neviem co sa rozculujes, nizke CRP znamena virusovu infekciu a na tu su ATB zbytocne. Ked Ti och doktorka nechce predpisat, asi vie preco
Urcite uzivajte k tomu probiotika. Mapr. Biogaia. Atb nejest nalacno a nekombinovat s mliecnymi vyrobki.
@simona123nina zinnat je dobrý. Nezabudnúť k tomu na probiotika
@fiafia jasne mame ďakujem len nechce ho moc piť je hrozný chuťovo
@simona123nina moja nechce žiadny , nikdy takže je to vždy zaujímavé 🤭