Ahojte maminky prosim vas podelte sa somnou ako ste znasali tieto ATB. Ja ich teraz beriem a som na zaciatku tehu. Boli ma brucho, boli ma bok, hlava, je mi na zvracanie, nechuti mi jest, ale tak jem koly babatku...mali ste to niektora ? Hnacku nemam...dnes som chcela letiet na pohotovost, som tam volala a povedali, ze je to pravdepodobne z toho, vytok nemam dakujem...
@luba28 ahoj to by malo zmiernit ? dnes mi to ponukala jedna lekarnicka, ale som si myslela, ze je to zbytocne asi som zavahala
@nikolet_89 aj malym detom,aj dospelym odporucaju probiotika pri brani ATB akychkolvek,..ano,upravi crevnu floru a nebude ta boliet zaludok acelkovo by ti mala byt lepsie,...
@luba28 ahoj mam B forte moze byt aj to nie ?
@nikolet_89 nie to je len vitamin B,...musis odbehnut do lekarne,alebo nech ti niekto donesie,....
ahoj mamicky poradte nieco fakt ucinne na hrozny kasel a obcas chrapcanie pre rocneho drobca dr. nam dala Bronchi pret no mne sa nezda ze by pomahal dakujem
@nikolet_89 skus aj nejake probiotika k tomu,..NUTROLIN B napr,...a malo by to prestat,...zrejme ti drazdi zaludok ako kazde ATB