Antibiotiká Cedrox

monakotlarova
20. máj 2022

Dobrý večer, chcem sa spytat či mate nejake skusenosti s anibiotikami , berie ich môj 7mes. syn už 3den a nezaberá pri dýchani až chrči a pýska mam čakat alebo zajst na pohotovost ?

junjunior
30. okt 2023

@monakotlarova Dobry den, ak mozem ako ste dopadli? Hladam, ci niekto dava Cedrox, Lebo vraj nemaju penicillin v sirupe a neviem ako mi syn prehltne tobolku az 500ml ma 7 rokov. Po mohol Vam? Dakujem.

mishka69
30. okt 2023

@junjunior dobry den , my sme uzivali teraz cedrox 10dni na Streptokoka . Hrdlo sa vyliecilo , teplota tiez , ale kasel ostal .. by som povedala , ze je este horsi . Takze na toto nam nepomohol .

junjunior
23. nov 2023

@mishka69 Dobrý deň, ja som nakoniec, syn má 24kg dala, ale len 300, lebo celú tabletku nevedel zapiť, tak buď som ju najprv rýchlo namočila a hned ju zapil, na začiatku kým ju prehltol celá sa lepila, a potom som postrúhala hrušku a s tým prehltol, ....som prášok vysypala a rozdelila na polku a pridala ešte cca tých 50, lebo dávať mu jak dospelému....som to podľa najmenej myslím 12,5 na kg tam bolo, nám len hrdlo pozrela a moc skontrolovali .....inak kamarátky syn mu penicilin nezabral a dostala nie o iné na c tuším a berie druhých 10 dní on má 5 a len čo bol jeden deň v škôlke, že jej dostal horúčky .....stále ho má strept.v hrdle a môj mal neviem či som písala, zase len chrapal v noci až moc ale čisté hrdlo, mandle ale tak veľké cez celé a spolužiačke je prvák, vyšlo pozitívne sarlachova angína.....dúfam, že už máte lepšie kašeľ .....

junjunior
23. nov 2023

@junjunior či zato môjmu nasadila hneď, ja som pytala výter ...tiež neviem prečo aj nám neurobila, synovej spolužiačke, že hneď z vyteru vyšiel a ja hovorím, že asi CRP a ona, mama jej, že nie výter a hned výsledok tak neviem .....ona zase mala len 3 vyrážky na ruke a žiadne problémy tak ja už nechápem, ale bola so synom u lekárky a keď vyšla, že on má iba vírus .....škôlkar a vysoké horúčky, jemu nedala antib....fakt sa mi nezdá ten výter na počkanie za 6 euro ....môže byť, že ako v zahraničí dali vatovu tyčinku do nosa ....a vedeli, že ....myslím, že lekári vedia, že niečo šarapati ....