Dcéra už berie piaty deň antibiotika na anginu,už na druhý deň jej nič nebolo. Dostala ďalšie,nech sa doliečiť úplne. Neviete či môže ísť na slnko?dakujem
Nám vždy vraveli, že s antibiotikami sa na slnko nechodí, prípadne treba dať nejakú pokrývku hlavy. Ide o to, aby sa nejako nevyhádzala.
Ja som raz bola s atb na slnku a poriadne som sa s prepacenim zgrcala
Ja viem ze je to náročné, ale určite ešte vydržte! Koľko dní ich ešte musí brat? Prečo jej dali 2 keď jej hneď zabrali prvé?
@simona20201309 ešte ma biele v hrdle niečo.byvame na dedine,tak keby som natrela krémom a aspoň na dvor.
Je to ťažké byť doma zavretý,už som na nervy 😂
Naozaj vydržte. Viem ze je to dlho, ale stojí ti to za ďalšie problémy?
@simona20201309 však jasné vydržíme,však leto ešte len začína
Ja som pustila s kiahnami bez teplot na treti den von do zahrady ked bolo slnko za stromami uz nizko, nebolo horuco takze v dlhych rukavoch v bavlnenom tricku a teplakoch plus siltovka.
Alebo mame hojdacky velke textilne na terase, chodili aspon tam, mame ju zastresenu.
Minule sa akurát jeden pán pýtal v lekárni, či môže ísť na slnko s ATB. Vraj so žiadnymi sa na slnko nemá chodiť. Ešte ho sprdla,že načo sa pýta, keď má byť doma a má dodržiavať liečebný režim 🤣
Moj mal tiež angínu, vo štvrtok dostal ATB a v sobotu sme išli do Štúrova... Kupal sa od prvého dňa aj na slnku stále a v pohode. Užíval Bitamon
Podľa toho aké ATB, a von ísť môže... chdt3 keď nemali slnko a do tieňa...určite nemusí byť v tme ;)
Väčšinou ide o kozne reakcie, vyrazku, fľaky... tie vedia byť vážne. Treba si prečítať leták.
moj ma teraz tiez atb na zapalene usko, a cele dni trucuje pri dverach normalne musim zamykat. Ale okolo 5tej ked uz neni hic a mame tien na dvore ideme uz a tam sa hra dovecera, dnes bolo aj uplne pod mrakom tak sme sli nachvilocku von cez obed, ale ked pecie slnko urcite nie.
Pozri príbalový letáčik, neviem o aké atb ide. Ide o to, že môže nastať fotosenzitivna reakcia. Ja som ju zatiaľ nikdy nemala.
Kým nemá teploty, kľudne môže aspoň na chvíľu...
Pozri letak k lieku.