Moje dve dcerky 4r. a 2r. majú angínu už ju majú 3 dni maju vysoke horucky 40ºC a stále im neklesaju ,uz sme boli aj u doktorky sme na antibio. Uz mi nejedli poriadne 3dni len piť chcú ako kolvek sa snazim nedostanem do nich nic,mladsia je uz od dnesneho rana mrchava srale place, a starsia lezi stale v postely a ked chce ist s postele tak sa stazuje na bolest nozicieka bolest hlavicky uz neviem co mam pre ne spravit aby im bolo lepsie poradte mi
@kuriatko195 pri angine je dolezite, aby sa spravil ster a nasadili sa atb, ktore budu ucinne a schopne nicit dany typ bakterii. Ak boli ATB nasadene pred 3 dnami a stale nevidis zlepsenie, treba ist opat k doktorke, pravdepodobne vybrala nespravne ATB.
To, ze nechcu jest je normalne, treba im davat vela tekutin a lahko stravitelne jedla
Sisaka - dakujem za radu len mne ani tie najstravitelnejsie jedla nechcu vobec nic vsetko odmietaju a ved nemozem zase nasilu tlacit.len ta starsia sa kruty zvyja od bolesti brucha a pozerat sa na nu tak to nieje moc prijemny pohlad,len si davam za vinu ze to maju koli mne tu anginu,lebo ja som ties chora mam anginu mam bacila v hrdle je to streptokok a mislim ze to dostali odomna,ale kazdy mi vravi aby som to nezvalovala na seba ale to proste nejde
@kuriatko195 daj im probiotiká, keď ich bruško bolí, to majú z atb, ...atb by mali zabrať a horúčky klesnúť, ak nie, choď za dr, nám museli vymeniť atb za iné, lebo nezaberali (horúčka neklesala) a potom už bolo dobre.
@kuriatko195 probiotika upravia crevnu floru a budu potom aj jest pomaly,...hlavne ze piju vela,..tie probio su aj na rozpustenie do vody,....NUTROLIN B,....a teplotu cipkom paralen,kedze do pusy je tazko nieco dostat,....
Dakujem všetkým ste zlatý
@kuriatko195 jest nemusia super ze chcu pit.tekutiny su najdolezitejsie.na teplotu sirup alebo cipok pripadne zabaly alebo kupel.