Dobrý deň, moju dcérku čaká operácia obličky. V čase operácie bude mať šesť týždňov. Je tu nejaká mamička, ktorej bábätko operovali takto maličké?? Ako to bábätko zvládlo? Ďakujem za odpoveď 🙂
@iwesska veď ja som dúfala, že sa vydrží s operáciou aspoň do 3m, moja sa narodila v termíne ale aj tak je to veľký strach. A tiež sa bojím toho vyhladovania, lebo ona je veľký jedák 🙂 A nebol maličký nervózny? Mohla ste byť pri prebúdzaní?
@katuska358 mojho syna operovali prvykrat ako 6 tyzdnoveho. Tiez som sa bala, ako zvladne narkozu a to nejedenie, lebo on sa dojcil v noci casto... Ale akoby zazrakom sa tu noc dojcit nechcel.. Pri prebudzani som nebola, doniesli mi ho na izbu, tak az potom sme boli spolu
@janocka Ďakujem za info. Moja lekárka mi vravela, že také maličké detičky to znášajú lepšie tie operácie
@katuska358 ahoj naša išla do narkozy ako 6 dňová a potom znova ako 2 mesačná. Dokonca zvládla od polnoci nič nejesť 😁
@fazulkaaa a bolo všetko ok? To preberanie a tak??
@katuska358 áno všetko úplne v poriadku, denne niekoľko desiatok detí uspávaju, už to majú nacvičené, žiaden strach 🙃
@katuska358 ahoj, moj mal pat dni a v pohode, ale ani operacia nebola dlha. Den po operacii slabsie papal, bol unaveny, ale inak ok. Drzim palce 🙂
Operuju sa aj babatka hned po narodeni,neboj,oni uz vedia ako na ne. Mojho operovali,ked mal 3 mes. A ledva cez 4kg (narodil sa skor a malicky) a perfektne to zvladol,este aj kaudalny blok (anesteza do chrbta aby nemal bolesti po zobudeni) mu pichali,coho som sa tiez bala,lebo to ma tiez rizika a podpisujes suhlas k tomu zvlast. Ale anesteziologicka ma ubezpecila,ze vedia,co robia,ze nebude musiet po operacii silne analgetika jest. A fakt,ked sa zobudil a potom este pospinkal, tak uz bol usmiaty,nohami kopkal. Jediny problem bol hlad a drzat ho este par hodin od flase😁