Andrej Medveď - skúsenosti s produktami

misickaa4
10. júl 2022

Dobry den,

Maminy, skusali ste pre deticky produkty od tohto pana?
Ake mate skusenosti, prosim?
Zlepsila sa imunita, atd?

Dakujem

alenamihal
10. júl 2022

Ja mam od neho neaky produkty ...ma dobre veci a vyzna sa do zdravia a vie aj poradit..ale hned jeho prve slova su ,ze treba sa pozriet na stravu !!!! a potom su jeho produkty ako doplnok...m33+ je u mna topka zatial .- spraj asi na vsetko 🙂

3nikus30
10. júl 2022

@misickaa4 M33+ sprej je aj u nás topka. Čistý noštek sa tiež veľmi osvedčil,aj šťastné bruško. Imunka brala dcéra dlhšie,ale nemalo u nej taký efekt ako teraz keď berie zelené potraviny-jačmeň a chlorellu gw.

misickaa4
autor
10. júl 2022

@alenamihal
@3nikus30 a ten sprej pouzivate pri chorobe napr? Alebo preventivne?
Dakujem

alenamihal
10. júl 2022

@misickaa4 ja ho pouzivam stale..aj deckam striekam do ust kazde rano a vecer,kedze maju dlhodoby kasel....a ja som napr ho pouzila na herpes a vysusil mi ho hned...da sa pouzit na vela veci...

endzi83
10. júl 2022

@misickaa4 áno máme skúsenosti, tiež m33+ aj vitamíny

misickaa4
autor
10. júl 2022

@alenamihal a pomaha na ten kasel? Aj na imunitu?

alenamihal
10. júl 2022

@misickaa4 uprimne...tazko povedat,ci to prave pomohlo,ked ja davam viac veci na ten kasel a na imunitu...

3nikus30
10. júl 2022

@misickaa4 aj preventívne. Pri chorobe viackrát.

misickaa4
autor
10. júl 2022

@alenamihal a co este davate, ak sa smiem spytat?

alenamihal
11. júl 2022

@misickaa4 tak ja som velky zastanca probiotik..takze tie davam deckam aj pre seba...a plus multivitamins...a jasne pestra strava a co najmenej cukru..zatial klop klop starsi syn sa drzi ..ma 9r a cca mal 3x ANTB DO TERAZ...horsie je to s mladsim,ale ten na zdravotne problemy ,ale tiez sa mi drzi na to vsetko...osobne sa spolieham na probiotika a strava !!!

misickaa4
autor
11. júl 2022

@alenamihal aj ja davam probiotika, ale maly je podla mna casto chory na to, ze este nechodi do skolky. Ake davate detom probiotika, prosim? Ja davam infant dophilus...rozmyslam teraz nad tymi probio od medveda...

tayla
11. júl 2022

@misickaa4 na FB je skupina Liečime deti - stravou a bylinkami, tam sa dozvieš toho veľa 🙂

alenamihal
11. júl 2022

@misickaa4 ja davam Probio24 od Advance NUtraceutis.od tejto firmy som vela veci vyskusala a su aj kvalitne aj cenovo dostupne..kedze som zila v zahranici a tam su omnoho silnejsie probiotika ako na svk...ProBio24 su az 33milliard a plus maju aj prebiotika....z niektorych probiotich moze boliest aj brucho,to presne presli aj moje deti..tak som skusala a Probio24 je topka u nas...

misickaa4
autor
12. júl 2022

@alenamihal a mozem.sa este spytat-to su kapsule. Moj este nevie prehltat tabletky a pod. Mozem aj obsah kapsule vysypat na lyzicku/do mlieka a pod? Davate 1 kaps denne? Dakujem

alenamihal
13. júl 2022

@misickaa4 starsi syn berie 2kapsule (ten prehltne ) a mladsiemu davam 1kapsulu ,bud vysypem do niecoho ,ale zmiesam s vodou do stamprlika 🙂 a vypije,alebo niekedy dam aj do odmerky,co su pri detskych sirupoch...vzdy davam po ranajkach...

misickaa4
autor
13. júl 2022

@alenamihal dakujem krasne

kasaza
8. apr 2023

@misickaa4 Ahoj, aké máš nakoniec skúsenosti s Medveďom? Podarilo sa mu u vás niečo vyliečiť? Ja som sa k nemu vyjadrovala aj v tejto diskusii: https://www.modrykonik.sk/forum/detske-zdravotne-problemy/doplnky-vyzivy-andrej-medved-imunko/

misickaa4
autor
8. apr 2023

@kasaza ahoj, precitala som si
O arogancii neviem, mne sa vzdy vyjadroval vecne a ja zasa chapem, ze ma toho fakt vela
Isty efekt jeho pripravky maju, podla mna. Male decko nevie, co je placebo. Cize ak sa zlepsi stav, museli zabrat len pripravky-stravu som mu nemenila vobec
Aj ja som mala vypisat dotaznik a tiez mi radil zmenu stravy. Ja som aj stravu zmenila, uvedomujem si, ze sa stravujeme nespravne. Ja som ale uzivala veeeela veci naraz, cize co zabralo najlepsie, uprimne neviem
Aj kamoska ma od neho produkty a chvali si tiez(pouzivanie u dietata)
Kazdy mame inu skusenost, ako so vsetkym...