Ahojte, maminy! Chcem sa vás opýtať, či máte niektorá skúsenosti s bradavičkami v oblasti análneho otvoru dieťatka. Dcérka má 3 roky a objavili sme jej bradavičky na takomto intímnom mieste. Ak máte podobnú skúsenosť, napíšte mi, prosím, ako ste postupovali a zbavili sa tej pliagy!
Zdravim,dcerka to mala tiez v oblasti konecnika,neviem presne kolko uz vtedy mala,ale tak zhruba 2-3 rocky... Niekedy ich tam mala dve,niekedy aj sest a niekedy ani jednu... a zas sa jej to vytvorilo nanovo...a stale dookola. Tiez sme to natierali kadecim moznym,ale kedze ju to nebolelo a tie bradavicky,alebo ako to mam nazvat, nepredstavovali pre nu ziaden hendicap,tak som to prestala riesit a cuduj sa svete pominulo to 🙂 teraz ma mala skoro sest rockov a chvalabohu sme uz s tym problem nemali... Takze drzim vsetky prsteky az to mate ,,COBY DUB,, z krku 🙂
@tereniz Ďakujem, tak ste mi dali nádej, verím a dúfam, že to zmizne samo... Dcérke predpísali lieky na imunitu, berie ich, ale zatiaľ je to bez výsledku... Ale niečo takéto som potrebovala počuť, lebo už som bola zúfalá a skutočne neviem, čo ďalej... Pani doktorka tiež nič múdre nevymyslela zatiaľ a nejaké radikálne zásahy do takej intímnej zóny by sme neradi podstúpili. :/
ja si to uz casovo presne nepamatam,ale mam dojem,ze sme s tym bojovali cca pol roka,urcite to pominie samo od seba,ale ja som mala taky dojem,ze cim viac sme to riesili a natierali,tym to bolo horsie,respektive nemizlo to... Alebo este vyskusajte ten sudocrem,co spominala slecna,vid vyssie. Drzim palceky 🙂 🙂 🙂
My sme vyse roka v sledovani. Mnozili sa,co bolo potrebne zastavit. Chcelu to zmrazovat,co ma problem vydrzat dospely a nie dieta. Tak sme pristali na liecbu kremom Aldara. Vysledok dobry,ale strasne bolestive,nechali sme to na prázdniny,lebo ani sediet nemohol.vypalilo to do ziveho aj na miestach,kde nic nemal.cyklus trval 4, tyzdne.
Ja som to mala tiez, natierala som si to s mastickou - Sudocrem a po 3 dnoch to zmizlo.