Ahojte mamičky neviem ci mi viete poradit ci ste s tymto ochorenim mali skusenosti , moja 2 rocna dcerka ma uz rok na konecniku taku odstavajucu kozicku riesili sme to s pediatrickou predpisala nam mast bactroban no nepomohlo tak nas poslala na chirurgiu tam nam povedali ze to nic nie je vraj sa to u takych deti neriesi mam sledovat ci jej to nekrvaca bolesti nema odporucili nam odvary z dubovej kory ale nic nepomohlo nakoniec sme sli aj na gastro tam zas to iste mam to sledovat ale zda sa mi ze sa to zhorsuje uz som tam objavila aj malu trhlinku vraj sa to u deti stava ze maju taketo problemy no neviem na takuto temu nic najst co sa tyka deti ...co sa tyka stravy papa velmi zdravo zeleninka ovocie pije cistu vodu nechapem preco sa jej to urobilo stolicu mava redsiu ale stane sa ze ma sem tam aj tuhsiu a vtedy strasne place uz jej neviem pomoct kupeme sa aj v hypermangane kupila som rakytnikovy olej lebo som pocula ze to moze pomoct znovu sa chystame na vysetrenie ale uz mam strach ze nam zas nic nepomoze uz som pripravena aj na operacny zakrok vraj su sj laserove operacie no obavam sa aj toho ako to bude po nej ak by k tomu doslo aby nemala nadalej nejake problemy ak mate niekto s niecim takym skusenosti prosim poradte budem vdacna
ten isty problem mame aj my.syn to ma od 4mesiaca a teraz ma3 roky,najprv trhlinka z vonka ,teraz to ma aj vnutri hlbsie a obcas krvaca.snazila som sa to riesit uz od zaciatku,ale kazdy ma odbil,ze to mavaju a nic sa s tym nerobi.teraz je to uz chronycke.este cakame na vysledky a poto kontrola v ba,tam rozhodnu co dalej.
tak nám sa to už zahojilo dobrá je na to rybacia masť akurát jej ostala taka odstavajúca kožička ale vraj s tým sa nič nerobí teraz keď už chodí malá na wc a nie je plienkovaná iba na noc sa mi to zdá lepšie že už jej tá riťka viac dýcha a už trhlinku nevidím boli sme aj na kontrole a s tou kožičkou čo sa vlastne tá ranka tak zhojila s tou už nič tak azda to tak už ostane aj tak nechápem prečo sa jej to urobilo kedže hygienu máme pravidelnú ale držím palce nech to máte čím skôr za sebou a ste v poriadku
@sissi51 prosim Vas viem že je to uz stara tema ale ja mam taky problem s malou ma taku kozicku kusok na d konecnikom , neviem ci je to ta trhlinka, nemate to nahodou odfotene ako to vyzeralo u vasho dietatka? ze by ste mi to nejako sukromne poslali m, nech si to porovnam ...
Uf odfotene nemam lebo malá mi už veľmi nedovolí 🙂 ale ta kozicka to je vlastne zahojena trhlinka a tie jej to uz asi ostane je to taký výrastok aspoň tak to vyzerá ale je to tá koža
lebo moja mala ma 9 mesiacov a tesne nad konecnikom sa jej spravila taka kozicka ruzova makka, neboli ju to, nekrvaca, len neviem co to je a ako sa to bude spravat do buducnosti..vasej malej to vtedy ako vyzeralo? aj ju to bolelo?
@sissi51 lebo moja mala ma 9 mesiacov a tesne nad konecnikom sa jej spravila taka kozicka ruzova makka, neboli ju to, nekrvaca, len neviem co to je a ako sa to bude spravat do buducnosti..vasej malej to vtedy ako vyzeralo? aj ju to bolelo?
jej sa to asi tiez v takom veku urobilo ale namala som pocit ze by ju bolelo mala taku chvilku ked bola asi rocna ze sa nevedela vykakat ale preslo to ani krv nic nebola na papiery pouzivala som rybaciu mast ale skuste zajst za lekarkou nech sa na to pozrie
a ta kozicka jej od vtedy akoby narastla ma to vacsie ale inac to sarapatu nerobi bola som aj u lekarky aj na gastre a vsetko je ok
@sissi51 takze tiez tam mala taku malu ruzovu kozicku, ktora jej zasahovala do konecnika?
Áno
@sissi51 a mala to od 9 mesiacov a riesit ste to zacali az v 2 rokoch?a aj jej to krvacalo?
nie ja som si to spociatku nevsimla sla som k lekarke dala mi na to mast ale kozicka sa jej od vtedy zvacsila to uz jej ostane ale chodila som s tym casto na kontrolu a aj na gastro a stale bolo vsetko ok vraj pri kakani jej mohla vzniknut trhlinka co som si nemusela vsimnut a ta kozicka to je to zahojene tak sa to zrastlo
nekrvacalo jej nic praveze
@sissi51
Ahoj, citam tuto temu, lebo my sa tiez trapime s fissurou uz druhy rok.. chodime na gastro, chiru.. aplikujeme maste, kupele, jedlo same ovocie a zeleninka a vysledok ziadny.. uz sa nevladzeme pozerat na to kazdodenne utrpenie.. vam sa to ako zahojilo?
@stanka4891 ahoj no my uz mame zahojene ostala jej taka kozicka odstavajuca trosku ale ked mozem odporucit kupte v lekarni rybaciu mast nam to pomohlo donedavna som natierala a to mame uz skoro 4 roky tiez sme jedli vela zeleniny a neviem kedy sa nam trhlinka spravila ono ked sa to zhoji tak ostane ta kozicka a na gastre bolo stale vsetko ok tak sme robili aj kupele z dubovej kory a hypermanganu tak aj to asi zabralo
@sissi51 dakujem za odpoved.. uz som ju aj kupila, aj ked mi v lekarni tvrdili, ze je to len na zapareniny.. lebo my sme uz nevyskusali asi len toto.. a to som sa uz tesila, ze dva mesiace dcerka kaka bez plakania a zase sa nam to vratilo, vobec nevieme preco :( ta kozticka sa vola strazny hrbolcek a zmiznut moze a nemusi.. tesim sa, ze vy ste to poriesili.. snad aj nasej dcerke sa uz coskoro ulavi.. 😔
@stanka4891 drzim palce skuste si robit aj odvar z dubovej kory alebo hypermangan to vysusuje a ja som jej tak natierala aby jej krem vosiel aj dnu do konecnika troska a spociatku ked mala tu trhlinku a vistihla som ze jej treba kakat rychlo som jej ritku premastila olejcekom aby sa jej to znovu nenatrhlo treba skusat a zahoji sa
ide o fisuru.