Prosim vas neviete ako je to s ambulancuami v srobarovom ustave maly stale soply a mame ist na alergologiu nk tu na kysuciach je strasne najst alergologa cakacia doba aj tri-styry mesiace a docitala som sa ze aj tam by nas zobrali ako pacientou nemate skusenosti niekto? Dakujem
Ja tam chodim s dcerkou uz 9 rokov k Onufrakovej. Dovolat sa tam je niekedy ozaj tazke, ale my dochadzame z daleka, tak mi ostava len telefonicke objednanie.
Urcite vas nebudu testovat hned pri prvej navsteve. Myslim si, ze prvu navstevu budete mat len konzultaciu a vysetri si dietatko. Az potom objedna na odbery. U nas to bolo tak, ale.je mozne, ze to uz robi aj inak. Predsa je to uz dost rokov.
Testuju len utorky a nie priamo u nej v ambulancii. Je tam lekarka ktora robi len testy. Ta ma ambulanciu pri Onufrakovej. My ideme na testy 30.2.
Dakujem zienky
Jasne, ze som napisala zle. Ideme 30. 1. ☺
tel. 052 478 3341 na tomto cisle sa objednavam k Onufrakovej. Ja som velmi spokojna.
http://www.srobarovustav.sk/sk/kontakty-srobaro...
Tu je kontakt.
My sme tam boli 4x aj na lieceni
@lucijag urcite volajte na cislo,ktore tu dala ivanag321,nie cez recepciu.Inak,Dr.Onufrakova a Dr.Fabry maju spolocnu ambulancnu miestnost,o ktoru sa delia,sestricku maju spolocnu,takze volate na to iste cislo,ci chcete ist k jednemu alebo druhemu.My chodime s jednym synom k Onufrakovej,s druhym k Fabrymu a obaja super.Podchytili vsetko v zaciatkoch,u jedneho syna ostranil pan Dr.ekzem,kde sme uz boli zmiereni,ze ho bude mat dozivotne.Urcite odporucam.Drzim palce☺
Este otazka a za kolko vas objednali lebo unas cakamr uz myslim druhy alebo treti mesiac a sme obejdnany az na koniec februara je tam dlha cakacia doba?
A môže mi niekto kto tam bol v poslednom čase povedať ako prebieha prvé vysetrenie. Robia sa hneď aj odbery keby?
@hallucher prvykrat vas sestricka objedna na vstupnu konzultaciu.Lekar pozrie dieta,popyta sa tisic otazok,vysvetli,co sa bude diat.Potom vam da sestricka termin na odber krvi.Asi dva tyzdne po odbere,ked budu vsetky vysledky,pridete znova k lekarovi na nastavenie liecby.U nas to tokto fungovalo aj u Dr.Onufrakovej,aj u Dr.Fabryho.Ako funguju ini lekari v Srobarovom,neviem,ale isto podobne☺
Dr. Onufrakova tam ma ambulanciu, aj dr. Fabry jej muz. Na vratnici si zistite cislo a ordinacne hodiny. Robia na striedacku rano- poobede. Pri telefonovani vela trpezlivosti. Sestra je tam otrasna. Ja som to vzdy riesila tym, ze som chodila osobne nahlasovat termin. Sice som cestovala ale dostala som sa k terminu.