Prosim mate niekto skusenost s pripravkami s aloe vera a atopickym ekzemom?Hlavne co sa svrbenia u 8mes.babatka tyka,skusili sme uz vsetko,a toto je posledna vec.Dakujem za odpovede.
Jednoznačne odporúčam, na aloe nedám dopustiť pri prevenccii ale aj pri kožných problémoch, vždy mám doma nejaký poruke🙂 práve si doliečujem s aloe popálenú ruku, bola som nešikovná v kuchyni- hneď po popálení som naniesla gél a celý proces lúpania kože a pľuzgierika a hojenia som prešla úplne bez bolesti... má naozaj neuveriteľné účinky. Ak sa jedná o atopický ekzém, s aloe nemáte čo pokaziť 😉 treba vždy myslieť na to čo chcete vyriešiť ak je to suchá ekzémová, prípadne svrbivá pokožka, tak krémy s obsahom aloe vera. Ak sa jedná o mokvavý ekzém ktorý potrebujete prehojiť a presušiť tak jednoznačne gély Z aloe very, teda gély ktoré sú z aloe vyrobené a majú vysoký obsah aleo vera gélu. Ak by ste chceli viac poradiť prípadne nejaký zohnať, dám Vám na seba mail - hegedusova.alena@gmail.com, kľudne mi napíšte.
dobry den, urcite doporucujem aloe vera gelly. ma vyborne regeneracne ucinky na pokozku, mozu pouzivat aj deticky.
https://www.foreverliving.com/retail/shop/shopp...