Dobry deň,ako liečite ,liečili ste alergickú nádchu u bábätka trojmesačného? Na doktorku sa nemôžem spoľahnúť,lebo tá ho len zbežne pozrie a buď je podľa nej všetko ok alebo druhy extrém ATB,...malý mal reflux a dosť dlho maval ráno sople a spuchnutu nosnú mandlu (podľa doktorky reflux nemal,ale malý mi dosť grcal mlieko fontánou aj keď dobre priberal) potom,ako dovŕšil 3 mesiace sa to uklidnilo a teraz týždeň má sople a zase robí problém nosná mandla....mal virózu a nie a nie odpuchnut sliznica, nechcem do neho pchať plno liekov ,sople má stále ,začala som teraz s inhalovanim vincentky. Ďakujem za rady,tipy.
@ema22270 ja mám alergickú nadchu a máme psa (malý kycha,sople,zaslzene oči ) už som aj rozmýšľala,či to nie je stále z refluxu, tento raz skrytého a z tých soplov zaslzene oči...no a áno,naša doktorka nám prepdisala ATB 🤦
A aj kasle? A ATB do nosa? Lebo ak len kvapky uniflox alebo pamycon tak to je ok.
Zaslzene ocka ma z nadchy urcite. To aj nas tak mal a ked bol na brusku tak to stonasobne.
Inak neviem nejako poradit ak je napr alergicka na psika tak to uz je potom horsie to riesit.
@ema22270 normálne ATB zinnat mu dala doktorka a pamycon do očí,ale z pamyconu mal viac červené a ATB som nedala samozrejme,teplptu mal len do 38 a iba deň a pol ,potom už len sople,sople,a stále také skôr číre az biele
Prepac, ale ATB u 3mes babatka kvoli nadche?
Ako si zistila, že má babo prave alergicku nadchu? Alergicku nadchu ma aspon u nas starsi syn na jar kvoli pelom stromov a v auguste ked je ambrozia, ale to ma potvrdene, ze je alergik krvnymi testami. Lebo ja mam doma 4mes syna a tiez asi od jeho 2 tyzdnov mal sopliky v podstate skoro stale, ale nejakym zazrakom mu nedavno presli. Takze mozno aj u Vas to tak bude, ze mu prejdu a inhalovanie je urcite super.