Alergia verzus potenie dieťaťa

mizu89
31. máj 2016

Ahojte maminy obraciam sa na vas ktora si uz niecim podobnym presla a ako to riesila.Moj problem je v tom ze moj 19mes. syn ma vyhadzane celo a ja neviem z coho.Ci to je alergia?Ale neviem z coho by ju mohol mat.Papame vsetko,drogeriu pouzivame bupchen a problem s nou nemame.Alebo to moze byt potenim na to ze ma dlhe vlasky???Ale potenie som u neho nejako nepostrehla ze by mal mokru hlavu.Stale alebo povacsine sa skrabe ako ma tie vyrazky.Teraz som mu to natrela mastou excipial tak uvidim co to spravi do konca tyzdna.Ak sa nic nezmeni asi pojde pod noznicky.Ako ste to vy riesili???

bibistec
31. máj 2016

a inde to nema? na tele, bruchu, nohach, ja by som s tym skocila k lekarke a neviem ako myslite ze papa vsetko lebo je to predsalen male dieta tak vsetko by urcite nemalo, moze to byt aj alergicka reakcia ale na co to je tazko zistit, najvacsie alergeny su mlieko, lepok, cokolada , vajcia...ale malo by to byt asi nieco co jedol len teraz co predtym nejedol ak to ma teda prvy krat...

majkakys
31. máj 2016

moja dcéra sa takto vyhádže ako začnú teplá... ale má to na stehnách a brušku. Boli sme s tým u kožnej. Predpísala sprcháč a krém. potom to ustúpilo. Ja by som na Vašom mieste navštívila kožného lekára kým má tieto vyrážky ....

0918284014
1. jún 2020

Prosím pomôžete mi mám to presne na bruchu pri stehnách.Objavuje sa mi každý deň nová.Jedla som jahody z Poľska nechcem ísť ku kožného ak to bude obyčajná alergia poprosím nejaké dobre duše ktoré o tom vedia nech mi nápisu.Dakujem 🙂