Ahojte, ako prebieha prvé vyšetrenie na alergológii? Aké lieky, liečbu deťom nasadili? Syn je jednoznačný alergik, už máme rôzne vyšetrenia a čakáme už len na alergo, načo presne je alergický. Dnes a včera sa po pobyte vonku strašne vyhádzal na tvári aj vo vlasoch, hral sa so stromami. Večne je chorý, stále sople a kašeľ. Ďakujem za odpovede.
@evinqua takže alergiu mu potvrdili z krvi? Lebo môjmu práveže všetko vyšlo ok, ma 5r a dr povedala že je zbytočne malý na kožné testy tak sa robila iba krv. Alergologicka mu však predpisla aj tak Zyrtec kôli prejavom ktoré má tak stále aj tak váham či ku ich nasadiť keď mal hodnoty v norme. U nás je muz alergik,silný a na všetko na čo sa dá chytiť alergia,ja nie
@elly23 akurát pred týždňom sme tiež boli so 4rocnou a ročnou. Klasika,vyplnili sme dotazník,tej staršej kožné testy,dr.ju skontrolovala hrdlo,nos, dýchanie,uzliny,rodinná anamneza (pýtala sa všetko to,čo aj iní dr.) a odobratie krvi. Kožné testy vyšlo negatívne,ale aj dr.vravela že takým malým často aj vyjdú,ale to neznamená,že nie je alergicka. Musím si ale,že je,pretože ako začalo kvitnut, je úplne chuchmava. Čakáme teda na výsledky.
@dominika126 no my mame ist zajtra, ale syn mi začal horúčkovať, uz vvera a predvcerom sa vyhadzal na tvári, bol na stromoch, cela hlava ho svrbela, nemohla som dat ani fenistil, kvôli vyšetreniu a dnes úplne plný nos, a horúčka...pol roka sme čakali na vyšetrenie
@elly23 môj bol ako 4 ročný prvý krát a urobili kozne prick testy, odobrali krv na komplexnejšie vysledky, cca o 10 dni sme mali vysledky, uz predtým sme boli na koznom, ocnom a orl vyšetrení, keďže jeho prejavmi bol ekzem na očných vieckach,kasel, nadcha - ma alergiu na pele a roztoce