Alergia u 10 mesačného dieťaťa

sibalka21
2. jún 2016

Zdravim baby, potrebovala by som poradit 🙂 Moj maly ma 10 mesiacov a ked ideme von tak ma po chvilke zacervenane ocka a cire riedke sopliky, kycha kasle... Tato maleho je alergicky na pel a travu a ma aj slabu astmu... Dufali sme ze maly to nebude mat po nom ale ocividne sme sa mylili... Mohli by ste mi poradit ci to moze byt alergia kedze to ma aj jeho otec a kedy ist k lekarovi? Dakujem za kazdu radu 🙂

pribinak
2. jún 2016

Kedykoľvek

lubi40
3. jún 2016

ak je jeden z rodicov alergik, je tusim 40% sanca, ze dieta bude alergik. Ak su obaja alergici, je tato sanca az 60%. Takze ano, pravdepodobne to je a podla tvojho popisu to vyzera na alergiu. K lekarovi by som isla hned, akoze nie tuto minutu, ale co najskor aby ti pripadne poradil liecbu. Pre tak malinke dietatko, toho asi vela nebude, ale aspon poradit ti moze. No a potom su to take bezne veci, co mozes robit aj ty, ako nechodit von medzi 6-10 rano, ked je vo vzduchu najviam alergenov, dat slnecne okuliare, ktore trochu ochrania ocka pred pelmi a potom hned po prichode domov umyt tvaricku, pripadne vyplachnut nostek fyziologickym roztokom.
Inak, ja sa tohto tiez desim, lebo som dost silny alergik, ale zatial mame stastie a syn ma imunitu po ocinovi.
Drzim palce 🙂

bibistec
3. jún 2016

povedala by som ze dnes je uz kazdy alergik len ide o to ci sa na to pride a kedy. ale k alergo mozes ist aj teraz my sme tiez boli od narodenia kedze obaja sme alergici a povedala by som ze sme sa vyhli astme a inym komplikaciam ( ja uz mam 6 rocnu dceru). takze urcite

tanina724
3. jún 2016

Vyzerá to na alergiu. My sme alergici obaja a samozrejme aj dcéra. Od mala často kýchala a mala soplík. Testy na alergiu sa robia tuším až od 3 rokov. Našej dali na to Zodac kvapky. A druhá dcéra, teraz 8 mes.sa začína prejavovať rovnako.