Caute moj maly coskoro 5 rocny ma casto zapaly priedusiek nadchy ..na imuno alergo sa nemozeme dostat kedze aj casto mu predpisu atb alebo ma nadchy a tam musi prist zdravy... vcera zaspal v detskej..ma tam hunaty koberec v strede izby a velkych plysakov..zaspal a kaslal strasne... ked sme ho preniesli do spalne prestal..preto mi naoadlo ze mozno roztoce..zakasle aj pocas dna ale vecer ked tam lahol tak najhorsie... kasel mu uz trva cez mesiac...bral atb 2 tyzdne dozadu a nic vratilo sa to... boli sme u dr dychanie mal ciste..bol doma tyzden a kasel ma stale sem tam ... ..mate skusenosti s kaslom z roztocov?
@shawlin moj syn zacal velmi kaslat vlani v septembri. Aj pocas dna v skole, aj v noci strasne. Jed to neorechadzalo, sli sme k Dr., dychanie mal ciste, dostal sirup proti kaslu. Pomohlo. O 2 mes. znova kasel, Dr. vzala aj krv, aj na RTG pluc poslala a z krvi sa zistilo, ze alergia. Na alergologii sa zistilo, ze alergia na roztoce
@klarissa25 niekedy hej.. dnes rano nie ale vecer som mu dala polku dithiadenu mozno preto nekychal ..ale okamzite.jak sme ho dali do spalne prestal...
Áno máme presne takéto skúsenosti.....kašeľ iba v noci....potvrdili alergiu na roztoce
Okamžite dať preč všetko,v čom sa roztoče držia....plysaky,hunate koberce,závesy,staré periny,vankuse
Posielam pozvánku do sk.Mamicky alergikov,tam sa omtom docitas
@janinah Môžem poprosiť pozvánku aj ja? Máme alergičku na roztoče a hľadám info, čo pomohlo iným...
Môžem poprosiť aj ja pozvánku. Máme alergiu na roztoče.
Poprosim pozvanku aj ja, dakujem
@shawlin kycha ráno aj niekolkokrat po sebe ? Toto bol hlavný príznak pri alergii na roztoče keď sa nás pýtal doktor