Alergia na roztoče

shawlin
2. apr 2023

Caute moj maly coskoro 5 rocny ma casto zapaly priedusiek nadchy ..na imuno alergo sa nemozeme dostat kedze aj casto mu predpisu atb alebo ma nadchy a tam musi prist zdravy... vcera zaspal v detskej..ma tam hunaty koberec v strede izby a velkych plysakov..zaspal a kaslal strasne... ked sme ho preniesli do spalne prestal..preto mi naoadlo ze mozno roztoce..zakasle aj pocas dna ale vecer ked tam lahol tak najhorsie... kasel mu uz trva cez mesiac...bral atb 2 tyzdne dozadu a nic vratilo sa to... boli sme u dr dychanie mal ciste..bol doma tyzden a kasel ma stale sem tam ... ..mate skusenosti s kaslom z roztocov?

klarissa25
2. apr 2023

@shawlin kycha ráno aj niekolkokrat po sebe ? Toto bol hlavný príznak pri alergii na roztoče keď sa nás pýtal doktor

janocka
2. apr 2023

@shawlin moj syn zacal velmi kaslat vlani v septembri. Aj pocas dna v skole, aj v noci strasne. Jed to neorechadzalo, sli sme k Dr., dychanie mal ciste, dostal sirup proti kaslu. Pomohlo. O 2 mes. znova kasel, Dr. vzala aj krv, aj na RTG pluc poslala a z krvi sa zistilo, ze alergia. Na alergologii sa zistilo, ze alergia na roztoce

shawlin
autor
2. apr 2023

@janocka mysim ze to bude ono..aj casto zadne sople ma

shawlin
autor
2. apr 2023

@klarissa25 niekedy hej.. dnes rano nie ale vecer som mu dala polku dithiadenu mozno preto nekychal ..ale okamzite.jak sme ho dali do spalne prestal...

doriiis
2. apr 2023

Áno máme presne takéto skúsenosti.....kašeľ iba v noci....potvrdili alergiu na roztoce

doriiis
2. apr 2023

Okamžite dať preč všetko,v čom sa roztoče držia....plysaky,hunate koberce,závesy,staré periny,vankuse

janinah
2. apr 2023

Posielam pozvánku do sk.Mamicky alergikov,tam sa omtom docitas

shawlin
autor
2. apr 2023

@janinah dakujem
@janinah

galinotchka
28. mar 2024

@janinah Môžem poprosiť pozvánku aj ja? Máme alergičku na roztoče a hľadám info, čo pomohlo iným...

vll
9. sep 2024

Môžem poprosiť aj ja pozvánku. Máme alergiu na roztoče.

vll
9. sep 2024

@janinah môžem aj ja poprosiť pozvánku do sk. Mamičky alergikov. Máme alergiu na roztoče.

maxitaxi
3. okt 2024

@janinah môžem poprosiť pozvánku aj ja, tiež nám zistili silnú alergiu na roztoče.

miroslava21
3. okt 2024

Poprosim pozvanku aj ja, dakujem