Dobrý den mamičky. Budeme mať o 4 dni 3mesiace a doteraz nebol žiaden problém ale už asi týžden má malinkýý červené fliačky po telíčku a doktorka povedala že je to pracím práškom. Doteraz sme používali lovelu a žiadnu aviváž. No neviem čo mám teraz skúsiť ... Poraďte mi prosím.
a weleda sprchový gel používame stále
Vyskúšaj eko prášky, tie obsahujú menej alergénov a sú vhodné aj pre tých najmenších. 🙂
@werunka_
mas moznost kupovat prasky z rakuska? ak ano, tak Persil megaperls sensitive je super, ja pouzivam ja avivaz, ale vsimla som si po roku co je maly na svete ze ma ramenach a chrbatiku take suche fliacky, zrejme z toho ako boli horucavy sa potil, tak kombinacia prasku a vsetko dokopy..., kupila som mu na tie suche miesta krem z lekarne a je to ok....
skus dat po doprati este jedno plachanie navyse
aviváž vobec nepoužívam na jeho vecičky ... dobre tak dnes nejaký kupim a uvidím čo to spraví... mám strach už nech mu to ešte viac neublíži
Odporucam po ukonceni prania zopakovat plakanie a pridat ocot,ten by mal odstranit aj posl.zvysky prasku... dcera ma atop.exem a toto bol tip od koznej,ten ocot potom na pradle necitit...
my sme mali vždy problém s ekzémom a poradili mi nemecké výrobky - buď formil z lidlu alebo dm-kové denk mit. lovelu nie. a bez aviváže... nám to pomohlo...🙂