Alergia na pele u deti

romikk22
15. máj 2024

Ahojte baby . Syn 6r. Ma veľkú alergiu na pele, stromy, všetko čo kvitne mu vyšlo už pred 3 rokmi vysoké. Odvtedy berieme lieky a už rok berie aj stalloral liečbu 3 ročnú... plus mame kvapky kortikoodne do nosa aj do očí kvapky a sirup . No v tomto období je to des chudák stále ho svrbia oči a veľmi mu opuchne , akože kvapky našťastie rýchlo záberu ale chudák je z toho aj unavený. Nos plný nonstop .... aspoň ze ten ho nesvrbi ale z tých soplikov ma aj kašeľ niekedy .
Cez deň sa musí niekolkokrat umývať aj vlasy tvar oči všetko.
Moja otázka znie z pre tie ktoré máte skúsenosti, boli ste napr s takým dieťatkom na dakom liečení pre takú silnejšiu alergiu a ci to ma vôbec význam ci to dáko pomohlo k lepšiemu ? 🙏 ďakujem. 🙂

brezza
15. máj 2024

@romikk22 ako dieta som to tak tiez mala, ani oci som nevedela otvorit ako som ich mala napuchnute. Na jesen a v zime som chodila kazde dva tyzdne na injekcie myslim, ze okolo 6 rokov to trvalo. Teraz ani lieky neberiem. Obcas ma zasvrbi nos, ale je to uplne minimum oproti stavom co som mala.

romikk22
autor
15. máj 2024

@brezza Áno, tiež mi povedali aj doktorka ze ono ž toho zvyknú deti vyrast potom len teraz toto obdobie ze treba vydržať . Ja sama mam tiež alergiu ale zas nie až takú silnú ako syn .

alenka7777
15. máj 2024

@romikk22 ahoj, tiež som bola silný alergik, mne veľmi pomohli zelené potraviny - jačmeň a chlorella.

romikk22
autor
15. máj 2024

@alenka7777 ďakujem pekne 🙂 prezriem si to 🙂