Možno hlúpa otázka ale dieťa mi miluje koláče od nás z pekárnne, momentálne je to ale všetko celé od os :( Tá predavačka to vyťahuje a strása tie osy..
Malá ma dosť silnú alergiu na osy, toto leto sme už aj ležali v nemocnici po uštipnutí. Tak sa chcem opýtať môže dostať niečo len z toho že po tom tie osy lozili?? Ďakujem za pochopenie a normálne odlovede.
To je dobrá sprostosť, to čo je za hygienu? ... by som ani nechodila do obchodu, kde "predavačka to vyťahuje a strása tie osy" ... čisto teoreticky, dieťa je alergické na UŠTIPNUTIE osou, nie na koláče, po ktorých osa chodí ...
@viestta Tiez som si myslela, ze ten jed ide asi skor cez to zihadlo.. ale som sa opytala radsej
@dzulli1980 bohuzial, zijeme v AT,
, tu je to normalka, a tie svine su uz aj na kolacoch ktore sa predavaju normalne v samoobsluhe
@cinamood_ tak toto som v Rakusku vazne nevidela.
@cinamood_ no tak to je hnus :( tam by som si kolac nekupila ani keby bol vynikajuci. Nemyslim to utocne, cudujem sa,ze to tam takto funguje.
@simsalabim A si bola v Rakusku v kazdom jednom obchode a pekarni? 🙂
@cinamood_ nie, ale nejde mi do hlavy, ako poriadkumilovni Rakusania toto dopustia.
Ak sa bude dat poslem foto, my zijeme v casti Tirol, u nas sa aj covid velmi rychlo siril, lebo tu v tychto dedinkach a v hoteloch sa hygiena moc nedodrziava/la. Takze osy na kolacoch su pre nich zanedbatelna vec 😁
@cinamood_ ma alergiu na ustipnutie osou, teda na osi jed, nie na osu, ktora sadne na kolac, ta tam nebude pichat zihadlo, ona sa tam len krmi.