Alergia na mliečnu bielkovinu u 10-mesačného

sasulka1111
25. mar 2024

Ahojte idem si po radi 🙂 Môj syn 10m alergiu na kravske mlieko . Zháňame jogurty a potraviny vhodné pre synčeka lenže tu kde bývame nemáme také obchody kde by som mu kúpila napríklad jogurt bez kravskej bielkoviny .. neviete my poradiť kde kúpim maslo alebo jogurty?? A aké ? Ďakujem

domka222
25. mar 2024

Maslo rastlinné a jogurty tiež

amelia89
25. mar 2024

@sasulka1111 a ako daleko to mas do vacsieho mesta kde je napr kaufland/tesco? a online nieco k vam dorucuju?

simona92101
25. mar 2024

@sasulka1111 kupuj potraviny s oznacenim VEGAN, tam je jedina istota.obom detom tak kupujem.v tesco maju vegan oddelenie,maju tam vyrobky alpro,aj ine znacky.v DMke sa da tiez velmi dobre nakupit,popripade Lidl,tiez vegan/veggie oznacenie. Maslo kuouj rastlinne,napr Flora.

domka222
25. mar 2024

@sasulka1111 a kľudne ak máte aj len jednotu,tak tam nájdeš alpro jogurty

simona92101
25. mar 2024

@sasulka1111 este ma napadlo v Kauflande maju ich znacku Take it veggie, vyborny je puding od Muller,ale priprav sa na dost vyssie sumy.

lucik194
25. mar 2024

dm drogeria ma tiez (aj mlieko aj smotanu) veganske, aj rozne vegan vyrobky

sasulka1111
autor
25. mar 2024

@amelia89 Do kauflandu to mam 15km a v tescu som nič nenašla. :/

amelia89
25. mar 2024

@sasulka1111 no tak si zle pozerala,v tescu maju urcite znacku alpro - jogurty aj mlieka, urcite aj rastlinne maslo aj smotanu. urobim velky nakup a mas na dlho.

cookie29
25. mar 2024

Lidl, Tesco, Kaufland, Dm... mimochodom preco jogurty? Uprimne tie rastlinne nemaju ziadne vyzivne hodnoty... skus si pozriet zlozenie a spytat sa, preco mu ho chces dat.
Maslo musis hladat, lebo aj marariny casto obsahuju napriklad susenu srvatku a pod... tusim som kupovala znacku ALSAN. Ale zase otazka, preco maslo? Vart mozes na kvalitnom oleji alebo kokosovom tuku. Nehladaj prosim ako nahradit normalnu stravu, toto nie je cesta. Pretoze normalne jedlo s rastlinnymi nahradami bude vzdy mat inu chut a nikdy nie tu na ktoru si zvyknuta... pytaj sa preco to chces nahradit a podla toho vol vyrobky

zena666
25. mar 2024

Aj v malom tescu su vegan jogurty masla mlieka ...

8853
25. mar 2024

Ak jogurty tak na kokosovej baze, nezatazovat zbytocne sojou (chutovo najviac asi tie z Lidla). Maslo radsej sprav prepustene ghee. Ak pecies, tak palmarin (bohuzial) alebo kokosovy tuk. Pozri si vysledky testov aj na kokosove mlieka, niektore znacky boli riadne fuj.