Ahojte, s mesačným synom som hospitalizovaná už druhý krát na detskom kvôli vysokej žltačke. Tá nám už teda klesla s pomocou infúzií a modrého svetla. Ale kedže mal infúziu zavedenu do hlavičky a ked sa mu chcelo kakat tak sa strašne pučil a krútil, bali sa aby si ju z hlavičky nestrhol tak mu davali rúrku asi 3x. Po pár hodinach som si potom všsimla že má krv v plienke. Dnes je to tretí deň a tú krv tam má stále. Absolvoval vyšetrenie bruška utz, brali mu krv, všetko možné ale nič sa nezistilo. Dr prišla s tým, že je to alergia na kravské mlieko a ako dojčiaca mama mám vylučiť všetko čo obsahuje kravské mlieko. Urobila som tam aj mi teda v nemocnici upravili stravu ale moje mlieko mu nestačí a musia ho dokrmovať. Dokrmovali ho nutrilon 1 a stale tam tu krv mal. Teraz teda mu zmenili nutrilon na Allergy a mame čakať čo sa bude diať. Dr vravela že tá krv nezmizne zo dňa na deň. Tak idem sa popýtať či mate niekto skúsenosť s niečím takymto. Ja som ho doma občas musela prikrmiť nutrilonom ked bol velmi hladny ale krv mal už tu v nemocnici a spustila sa po tej rúrke. Ale aby mu tiekla krv už 3 deň? Ono to ani neni tak krv ako taky hnedokrvavy hlien a občas také krvavé nitky. Mate niekto skúsenost alebo stretli ste sa s niečim podobnym? Dakujem
@bibg krv v stolici zmizla, ked presiel na nutrilon allergy care. neviem ako dlho to trvalo. ale silne hnacky pretrvavali aj ked mal ten specialny nutrilon a ani na nom nepriberal. stolica sa zlepsila a zacal priberat az ked sme skusili kozie dojcenske mlieko. alergia na kravske mlieko z krvi sa nepotvrdila, ale aj tak mu robilo velmi zle, vratane nutrilonu na alergiu (je tiez z kravskeho mlieka, ale su v nom bielkoviny rozstiepene).