Alergia na jablko

jessinocka
28. jan 2015

Ako zistim, ze ma dieta alergiu na jablko? Malej 6m som dala 1x surove isupane jablcko a asi hodinu po tom sa mi zdalo, ze jej opuchol jazycek. Bola akurat po spanku, tak je mozne, ze bola este malatna zo spanku. zavolala som 112 a ti povedali, ze im sa nezda opuchnuty. Asi po pol hodke sa opat hrala a usmievala. Len ja teraz neviem, ci som robila paniku zbytocne a mozem jablko davat, alebo ci radsej nie. Ja som skusala len tak ten jazycek, ze som jej dala prst do pusy a zdal sa mi byt velky, proste opuchnuty. Ja a ani mm nie sme alergici, mala nemala ani ziadne vyrazky. Prosim poradte ci ste sa s tym uz stretli...

sissy27
28. jan 2015

@jessinocka alergický prejav by si si všimla - či už vyrážka, svrbenie, alebo by dieťa bolo nepokojné, nervózne ak by sa mu zle dýchalo... nič také nespomínaš 🙂 a teda všeličo som na dieťati skúmala, ale veľkosť jazyka ozaj nikdy 😅

jessinocka
autor
28. jan 2015

@sissy27 ved pripustam moznost, ze to bola zbytocna panika 😀 vies, prve dieta, musim sa naucit zvladat veci s chladnou hlavou...mala neplakala vobec, len bola taka apaticka, nesmiala sa, nestvornozkovala...ale to mohlo byt tym, ze sa prave zobudila...

ellca123
28. jan 2015

ako reaguje na prikrmy -vyživky?
pri jablčku počkaj 1-2 mes. a skus znova,ved mate len 6mes.