Alergia na chlór

tinka_21
19. júl 2015

Maminy, máte niektorá skúsenosť s alergiou na chlór u dieťaťka? Myslím tým potvrdenou lekárom, prejavmi, atď. Ďakujem!

leeenka26
19. júl 2015

Odpovede aj mna velmi zaujimaju lebo teraz sme sa 2 dni kupali v chlorovej vode a maly ma opuchnute a cervene pod ovcami akoby kruhy a aj sa vysypal na chrbte.

jessica1996
19. júl 2015

Dost chlorova je aj voda ktora tecie z vodovodu, takze doma sa tomu da predist a to sprchovym filtrom..filtruje a cisti a vodu az o 95% menej chloru..odporucam.. a s alergiou na chlor ziadne kupaliska.lebo tam je v bazenoch chloru 10x viac ako vo vode s vodovodu..

katarinamarkova
19. júl 2015

@tinka_21 chlor je chemicka latka toxicka pre vsetky zive organizmy.....niekto jej malu koncentraciu znasa relativne ok, trosku vysusenou kozou, mozno trosku cervenymi ocami.....
inym hlavne v kombinacii s dalsimi x chem. latkami v opalovacich kremoch a priamym silnym slnkom sposobuje vaznejsie problemy.

dianockadianka
24. nov 2015
Používateľ dianockadianka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od dianockadianka.

ahoj. aj my mame problem s chlorom.. ja som vzdy myslela ze problem s chlorom maju alergici len v bazenoch, ale aj bezna voda z vodovodu moze byt problem... najma vtedy, ked vidim, ze tecie biela voda tak mame vyrazky. toto je neskutocne ze myslime si ze tu na Slovensku mame dobru vodu a nakoniec je z nej ludom bud zle alebo maju rozne alergie a reakcie..