Aký výsyp má moje bábätko?

karolin99
31. okt 2022

Ahojte mamicky. Chcela by som sa opytat co je toto? Malý to má asi na 5 miestach. Na dotyk je to take pocitovo ako chrasta

mikadooo
31. okt 2022

@karolin99 vyzerá to na atopický ekzém.

petra735
31. okt 2022

S týmto ti poradí asi len kožný🤷🏻‍♀️

hipuska
31. okt 2022

Vyzerá ako atopický ekzém. Smer kožná. Nie je dieťatko nervozne? Dosť to svrbí

makakova
31. okt 2022

Toto mavali aj moja staršia ,ale len občas a potom to zmizlo a neskôr sa zase objavilo najma v zahyboch.. presne takto to vyzeralo.. nesvrbelo ani nič.

Kožná nam povedala ze je to klasický detsky ekzém ze do 3r zmizne.. a tak sa aj stalo

ada309
31. okt 2022

Mozno kvasinkova infekcia,plesen...

madla60
31. okt 2022

ak kojíš, vynechaj z jedla všetko "z kravičiek" a z hydiny

tamarkissova
31. okt 2022

Ekzém podľa mna, môj maly má atopicky a začínalo to presne takto isto.. natri to imazoolom, exciapialom alebo sudokremom a keď neprejde k pediatricke

ankare
31. okt 2022

@karolin99 asi atopický ekzém. Starší syn to zvykol mať. Jeho to, chválabohu, nesvrbelo. Keď to mal dosť akutne, dostal kortik. masť od pediatra.

biankaaaa
31. okt 2022

Vyzerá to na ekzém..náš to mal tiež, liečba od koznej zabrala našťastie

karolin99
autor
31. okt 2022

@madla60 on uz papa vsetko aj kojim este. Ma rok a 2 mesiace. Tak ajtak mam vynechat ?

karolin99
autor
31. okt 2022

@makakova je trosku viac nervozny ale idu aj zubky a ked ma pozornost tak je uplne bez plakania a tiez je to take ze to mizne vyzera tk

karolin99
autor
31. okt 2022

@tamarkissova natrela som to asi 4x uz (ma to asi 5dni) a vyzera ze mizne ale neviem

madla60
1. nov 2022

@karolin99 ja by som to skúsila. Vnuk to mal a dcére bolo navrhnuté ...prešlo mu to, potom postupne po malých dávkach začala pridávať. Skús najprv u seba, keď kojíš a uvidíš. A ak by to nepomohlo, tak zase skús z jeho stravy vyradiť. Týždeň dva vydržíš to nejesť. Natierala ho len z Avene krémom.