Maminky idem na vás s prosbou...naša má 2 roky..naposledy bola chorá v Januári...včera začala sopliť má sklenené oči v noci sa pridala horúčka..zrazitelná ale po vyprchaní lieku zas vybehne...papať jej chutí,vodičku pije vlastne no kým jej nevybehne horúčka aj spieva hocičo aj keď je teplejšia špekuluje ale vidno na nej že nie je vo forme. Viem,že k lekárovi až po 3 dňoch horúčok...cikať ciká ako vždy aj keď niekedy sa mi zdá že menšie množstvo ale potom ciká zas a normálne moč má normálnej farby. Ukazuje mi len že ju bolí nos a sem tam ukáže na hrdlo ale to nie vždy. Bojím sa angíny lebo to už mala ale zas vtedy nejedla a vybiehali jej horúčku takým štýlom že bola až mramorová teraz to nemá....napadlo ma aj že močové cesty ale keď ciká pekne tak neviem...možno som len v strese lebo už dávno bola chorá a celkovo nie je príjemné vidieť svoje dieťa odpálené. Dávam cibuľový sirup a prieduškový čaj. Na horúčku striedam ibuprofen s paracetamolom. Je bežné mať pri nádche horúčky? Úprimne..neviem presne koľko lebo si nenechá zmerať ani v ritke ani nikde. Dnes sme kúpili ten bezdotykový nemám s takym dobré skúsenosti ale zatiaľ vyzerá že meria fajn lebo po podaní lieku ukazoval ako klesá už len zvýšená teplota...
Aj Covidu je teraz dosť...viróz začne byť viac, ako každú jeseň.
ano, je to viroza, taktiez mam vo svojom okoli vela ludi chorych. bud teda teplotuju alebo maju krce v bruchu.
Môžem jej skúsiť nasadiť Kalciový sirup? A v Pondelok ak sa nezlepší pôjdeme k Dr.
Co stresujes? Normalne prechladenie..ved nebola chora od januara..ako pises sama
Kovbojku robíš z ničoho … nechápem
Kalciovy sirup je super. Zatiaľ to vyzerá na normálny priebeh choroby, čo z toho bude sa ukáže za deň, dva
My sme mali presne takto covid pred tyzdnom, ak zacne jej tiect soplik tak si spravte test 🙂 na virusy sa nic moc nedava, posilnit imunitu, lieky na horucku jej davas, mozno ak zacne chrchlat Hedelix alebo Solmucol sirup, no nam to ten kasel este viac rozbehlo vzdy ako ked sme nedali 😅 drzim palce nech je rychlo fit 🙏
Vsak nic sa nedeje. Obycajna chripka/viroza ako kazda ina. Ide jesen, co by si cakala? 😀 Este to len zacne, neboj sa. Ale toto rozhodne nie je nic vazne.
Ďakujem za odpovede. Bola už dávno chorá tak som v strese aj keď je to len obyčajná chrípka. Vlani sme ležali v nemocnici kvôli chorobe tak to beriem kus inak,prepáčte.
Kalciovy sirup nema ziadny ucinok. Chripka to hadam nie je, iba obycajna viroza. Chce to co najviac kludovy rezim(haha pri malych detoch), vela tekutin, stravu bohatu na vitaminy. Ak si necha, preplachovat nos izotonickym roztokom, alebo aspon vystriekavat kvapkami. Nasadit Decko a Cecko a v v pripade viepzy je za par dni fit 🙂
A otázka?Normálna viróza.Nasadit veľa tekutín,teplotu zrážať ak treba,oddychový režim.Vitaminy,tekutiny.