maly ma 11m. ma sopliky ktore mu stekaju a ked spi tak kasle a dusi ho ,poradte aky sirup je na to dobry?
skus bronchipret.. ten je prirodny
nas akurat teraz tiez trapia solpiky,,,,nam odporucila mucosolvan,,ale davat len tyzden,,,, a kvapky vincentku.....a odsavat
pomoze aj, ked pod matrac v postielke nieco polozis, napr. prehnuty uterak nech nie je uplne rovno, ale trocha sikmo, a potom odsavat a morska voda 😉
neviem ci aj pre male deti to je, ale na suchy kasel je ditustat, tussin, ak je kasel vlhky tak sinupret
nam pomohol Mucosolvan a odsavanie.
a nám sa osvedčil sirup Solmucol, a tiež Stodal sirup, a odsávať, a odsávať, a odsávať, zvýšiť polohu a do nosa morskú vodu. Skoré uzdravenie 🙂
mne so sirupu malý zvracal, keď mu zatekajú soplíky do hrdla, nemôžem mu dať ani mlieko, lebo sa mi aj z toho pozvracia, nám veľmi pomáhajú homeopatiká, konkrétne minerálne soli, na Slovensku je ich síce problém zohnať, hlavne čo sa kvalita týka, ale ja si ich neviem vynachváliť, keď mal maličký naposledy nádchu, dala som mu ich a za dva dni bolo po soplíkoch 🙂
No na sopliky najma caste odsavanie, ale velmi dobry je aj sirup Trifed, bohuzial je len na predpis, ale zaberie vzdy - je to aj antihistaminikum, sposobi ze sliznica odpuchne a babatku sa lahsie dycha. Skore uzdravenie 🙂
ziadny,..naco? sople musia ist von, takze psysiomer, vysavat vysavackou, ak tak na noc nakvapkat nejake kvapky co moze take male dietko..my sme mali nasivin a vec vybavena..netreba davat dietatu zbytocne lieky lebo z neho vyrobite pacienta....my takto fungujeme od nepamati a nadcha je do 10 dni fuc...podstatne je vysavat a vysavat nostek....stale ked pocujes ze tam nieco je....jaj, zabudla som- ak je to virus, tak vam ziaden sirup nepomoze..teda takto-aj so sirupom aj bez neho sa sople vyliecia za rovnako dlho, akurat ze das do dietata zbytocne lieky....
najlepsie je tie sople zastavit hned na zaciatku. Moj syn ich dostal pred tyzdnom,ihned som nasadila volnopredajne homeopatika Coryzalia (spociatku kazdu hodinu) a do styroch dni bolo po nich. Moze niekto hovorit,ze je to len sladke placebo,ale z mojich skusenosti funguju vynikajuco. Ziadne 7-10 dnove trapenie so soplami sa nekonalo.
A myslim, ze urcite zaberaju aj v priebehu uz rozvinutej choroby.
no ja by som sa vyklaslala na vsetky morske pseudo kvapky, tie davaj len na rozpustenie hlienu, pred tym, nez odsajes, potm daj Nasivin alebo vibrocil a na kaslosopel jednoznacne, jednoznacne Sinupret!
ahoj mi sme pred odsavanim dali m.sol physiomer baby a cca 10-15 min po tom poraidne odsali nostek niekolko krat denne a 3x denne hedelix 1ml a dobre bolo :D
Ahoj my davame kvapky do nosa MAR, oni su striekacie , lebo obyc kvapky nam vzdy zatecu do hrdla...a nedostanu sa hore do nosa...tento MAR to je morska sol a obsahuje aj dexpanthenol a to som nasla asi len u jednych kvapiek, zaroven chrani sliznicu pred vysusanim a nicenim....tym padom živna poda pre bacilaky....
A kvapky Sinupret to na lyžičku do krku aj ked su na nos🙂, tie sa nam osvedčili...služia nato aby odpuchla sliznica nosa a tym padom sa uvolnia tie sople a nebudu stáť a zatekať. My mame vždy tento problem, nám nikdy sople neodtekaju ale hned sa upcha nos, nejde odsat a potom takto v noci steka a kasle....
Takže MAR pre najmenši deti, bez pridavkov ( to je pre starších) len s tym dexpant. do nosa a odsať....
A Sinupret do krku a vela vitaminov C a B . asi D dávaš....
ak sopliky, tak physiomer a odsat, ak je upchaty, tak detsky nasivin. na vlhky kasel mucosolvan a na suchy tussin 🙂
ten bronchipret by som asi nedávala, už z názvu priedušky.
ak dať, tak alebo sinupret, alebo hedelix.. všetky lieky sú síce skvelé a také sladučké, ale pozri sa potom, ktoré má aké zloženie, a ktoré je najmenším zlom a pritom pomôžu
ja som tiez za homeopaticky sirup stodal
my sme brali pri soplíkoch Sinupret .... je to homeopatikum .... ale pozor Sinupret tiež vytvára sople .... my sme ho užívali asi 4 dni s neustálim odsávaním soplíkov a po 4 dňoch nám všetko začalo ustupovať ... soplíky pomaly odišli a ostal len čistý noštek .... brali sme ho vždy max. 10 dní ako píše v letáku a mali sme pokoj ..... len tie prvé 4 dni sme odsávali všetko čo sa len dalo ako diví 😀 ... prajem skoré uzdravenie
v prvom rade odsavat sopliky, lebo tie mu mozno stekaju a z toho kasle. do nosa najlepsie morsku vodu a odsat. na kasel hedelix, stoptusin, homeopaticky sirup myslim stodal....