maminky maly ma kaslik na noc mu davam mucoplant skorocelovy a cez den mu davam stodal mam aj stop kasel doma ale nedavam mu ho prosim vas ktory najlepsie zabera??? dakujem
Nám najlepšie zaberá Sinupret. Dlho sme sa nevedeli kašľu zbaviť, dávala som jej všetko možné ale až tento zabral. Ja ho veľmi odporúčam.
záleží aký má kašel, kedy najviac kašle........ja si robím rôzne sirupy, poprípade kupujem domáce tinktúry na kašel, ale vždy nám zaberie niečo iné. Hlavne treba vedieť či zatekajú soplíky a z toho kašle až ho dusí, alebo je zahlienený...........
Ale aký má kašel? Na suchý dráždivý nám najlepšie zaberá Stoptussin. Na vlhký Mucosolvan.
STODAL 🙂
Nam zabera sirup neoangin junior. Ale zalezi aj od typu kasla ci je suchy drazdivy dusivy prieduskovi atd. Kazdy sirup ma svoje specifikum😃
Od dvoch rokov davam bromhexin,drobcovi prospan. My ho vsak mavame vacsinou z hlienov,tak preto takto.
u nas urcite prospan
nám z prírodných zaberá Mišpulníkový sirup a ked sú už hlieny veľmi usadené a pozatekané tak solmucol 🙂
Solmucol
nas domaci skorocel a ked nemame, tak kupeny skorocelovy
myslím že miešaš fazule s hrachom...lebo ak mi pamäť dobre slúži tak mucoplant podporuje vykašliavanie pri vlhkom kašli a Stodal naopak je na suchý kašeľ. Takže ak má dieťa suchý kašeľ, najlepší je Sinecod, prípadne kvapky Stoptussin alebo tabletky Stoptussin (to je ale až od 12rokov), pridaj Sinupret - dobrý na dutiny, ak nemáš tak potom Calciový sirup. Je hnusný ale je to balzam na priedušky. Ak už malý vykašliava, tak sirup Mucosolvan Junior alebo Solmucol. Ak máš doma inhalátor, nie je nič lepšie ako mu dať 3x denne inhalovať solný roztok Natrium Chloratum, ak nemáš, tak poslúži aj Vincentka.
Nam zabera najviac Robitusin junior,ale je to individulane,kazdemu nieco ine,treba poskusat a uvidis co najviac vyhovuje Vam...ale najosvedcenejsie je pre nas otvorene okno v noci 🙂