Aký rybí olej - tuk kupujete?

carrot_apple
2. mar 2018

Ahojte mamičky, ženičky, ak daktorá kupujete rybí tuk-olej od koho? akej značky?chceme posilniť imunitu...Ďakujem,

nicol_ka55
2. mar 2018

to chces pre deti ci pre seba? Fuu ja si este pamatam, ze mamina nas to nutila ako male deti jest a neznasala som to☹☹

carrot_apple
autor
2. mar 2018

@nicol_ka55 aj pre seba aj pre dieťa, aaale veď sú aj tabletky...neviem, že čo je lepšie..

viera77
2. mar 2018

http://www.rybi-tuk.sk/Molles_rybi_olej_lemon

Objednavam uz len tento a z tejto stranky a samozrejme ochuteny, pre deti a aj seba, navyse obsahuje dolezite vitaminy A, E a D.

nicol_ka55
2. mar 2018

@carrot_apple no tak tie tabletky by som viacej brala ako ten olej jest. Mam velmi zle spomienky na to z detstva. Vtedy este tabletky neboli

viera77
2. mar 2018

@nicol_ka55 Tiez som ako malá neznasala rybi olej, ale dnes su uz aj ochutene rybie oleje a to je uz o niecom inom, staci vyskusat a urobit si nazor.

@carrot_apple Urcite je dolezite investovat do kvalitneho oleja, tabletky som este neskusala, kedze 3-rocna dcerka by ich aj tak este nevedela prehltnut, ale s olejom na lyzicke nema problem.

carrot_apple
autor
2. mar 2018

@viera77 a kedy ho pijete? ráno nalačno či po obede...?

viera77
2. mar 2018

@carrot_apple Užívame večer po jedle, kedže v rannom zhone na to nie je čas, 1 čajovú lyžičku.

lenkakravcova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vlucifuk
2. mar 2018

Aj my uzivame Moller's s citronovou prichutou,je chutovo velmi prijemny,chalani s nim nemaju ziadny problem.Lyzicka vecer a je to☺

lenadka
2. mar 2018

Včera v rádiu RTVS rozprávali o tom s lekárom, že rybý olej v tabletkách nefunguje. Sama som to nevedela. Treba kúpiť olej. Myslím, že Bukovský tam bol.

googlinqa
3. mar 2018

Ja kupujem malej v lekárni tobky ktoré vrchnú časť rozkusnem a vytlacim jej do úst. Preto lebo majú lepšiu trvanlivosť než keď kúpim v tekutej forme.
Tobolky som chcela napísať.

carrot_apple
autor
5. mar 2018

@lenadka a prečo nefunguje?

lenadka
5. mar 2018

@carrot_apple to už nepovedal 😯 ale tak niekde v Google to možno bude...

mirkaaak
5. mar 2018

Ahoj, práve nedávno som si robila veľký prieskum o olejoch, lebo som hľadala niečo pre nás aj pre syna 3,5r. Tu máš napr info, prečo nie kapsule: https://ekonomika.idnes.cz/kapsle-s-rybim-tukem...
Ja som sa rozhodla pre olej. Dnes sú už tie oleje zbavené zápachu, sú aj s rôznymi príchuťami. Keď už kupovať olej, tak jedine priamo od výrobcu. Mnoho týchto olejov - aj značkových sa totiž predáva aj v bareloch a potom sa prelieva do flašiek a predáva, čo ho môže znehodnotiť. Tiež je dôležité, aby ryby, z ktorých sa vyrába, boli z čistých vôd. Ja som nakoniec kúpila olej pre deti a olej s citrónovou príchuťou od Islandskej firmy Lýsi. Dávame si ho po večeri, synovi dávam 1 čajovú lyžičku do deci mlieka a nemá s tým vôbec problém 😉 musia sa ale skladovať v chladničke a spotrebovať do dvoch mesiacov.

carrot_apple
autor
5. mar 2018

@mirkaaak a stránka z ktorej ho objednávaš?ĎAKUJEM

najk
5. mar 2018

@mirkaaak ale v tom clanku predsa vobec nepisu, ze vsetky kapsule su zle.. iba si treba vyberat tie kvalitne. Pisu tam :
Kdo se rozhodne, že si bude místo ryb kupovat kapsle, měl by si vybírat jen ty výrobky, které uvádějí konkrétní množství aktivních látek v jedné kapsli.

A je tam odkaz aj na test kapsul. Ja osobne som naposledy kupila tie, ktore sa umiestnili ako prve a su hodnotene ako velmi dobry zdroj omega 3 mast.kyselin

https://ekonomika.idnes.cz/specialni-priloha.as...

mirkaaak
5. mar 2018

@najk ale veď ja sa nejdem vadiť, že sú všetky zlé 😉 Každý si predsa vyberie, čo mu najviac vyhovuje. Ja som sa rozhodla pre olej, syn by mi kapsule ani neprehltol.

zelenakobylka
18. nov 2018

Ahojte, aj ja som riešila a tu som našla informácie, vďaka ktorým som sa rozhodla, že kapsule nie. https://www.nutraceutica.sk/sk/rybi-olej-uzivan...
A ten rybí olej už nie je čo býval 😀 , nie je vôbec odporný, dávame si ho s jedlom a dokonca aj deti to zvládajú ( dve z troch )

anna1938
18. nov 2018

Máš úplnú pravdu, my rybie oleje zvládame už celá rodinka. Kým boli deti drobce, papkali v pohode Omega 3HP baby od slovenského výrobcu Nutraceutica, ktorého spomínaš. A teraz sme od nich objavili skvelú novinku, pomarančový rybí olej z treščej pečene pre juniorov, ktorý sme už stihli vyskúšať, volá sa Omega 3HP +D junior, drobce povyrásli a presne taký sa nám super hodí a práve teraz, keď ide zima isto nám pomôže, obsahuje čisto len prírodné vitamíny A, D, E. Takže v tomto oleji ich decká zaručene do seba dostanú.
https://www.nutraceutica.sk/sk/produkty/rybi-ol...

nuska
18. nov 2018

Za mňa LR. Majú certifikát, že je to z voľne žijúcich rýb a pritom v čistej oblasti bez olova. Okrem rybieho oleja je tam aj pupalkový olej, čo je za mňa super kombinácia. Tobolky sú kus väčšie, najprv som sa tho zľakla, ale majú super tvar takže aj tí čo majú problém s prehĺtaním ich v pohode dajú. 7 ročný syn v pohode prehltne, 3 ročnému radšej vylievam to z nich.

dorottka
18. nov 2018

Tobolky su nezmysel, tymi sa ani nezaoberaj, nechcem hanit vsetky, ale vo velkej vacsine su horsie ako oleje, tak naco riskovat, dost som si o tom studovala. dobre oleje ma Lysi ako tu bolo spominane, ale aj velmi kvalitne su oleje, ktore predava Vlado Zlatos, ja kupujem roky od neho, najdes na webe. Pomer kvalita/cena asi najlepsie, co u nas najdes.

anna1938
19. nov 2018

Aj my sme kupovali od Vlada, no časom sa nám zažiadala zmena a našli sme v našom zdravom obchodíku od Nutraceutica, tí používajú rybí olej od výrobcu Lysi, ktorého spomínaš, myslím, že fakt kvalitka a čo nás navyše presvedčilo, že títo pridávajú do olejov len prírodné vitamíny, ceny tiež primerané ako Zlatošove

suuzi
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
85mirka85
1. apr 2022

Nedávno som prečítala knihu Veľké tučné klamstvo a tam píše nemecka doktorka, že veľmi dobrý je ľanovy olej s prídavkom morských rias. Obsahuje aj DHA aj EPA

ninah1486
17. máj 2022
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

na odporucanie som kupila od galvexu, pouzivame ho uz dlhu dobu

beahavala
18. máj 2022
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

Ja kupujem rybí olej v lekárni.

kristina82
15. aug 2023

@carrot_apple rekinal