Aký repelent pre 11 mesačné dieťa do prírody?

sonaniki
3. júl 2014

ahojte chcela by som radu, aký repelent je vhodný pre 11mesačné dieťa do prírody máme chatu v lese a sú tam aj mušky aj komáre aj to všetko čo lieta okolo. malá mi zvykne poobede poslať pol hodku aj v kočíku prípade by som tým mohla ostriekať aj kočík. prosím poradte mi čo mám kúpiť niečo overené. dakujem za rady. 😵

lady511
3. júl 2014

@sonaniki ahoj,,ja mam najlepšiu skusenost s repelentom do zasuvky,,,respektíve,.,tie čo sa rozprašuju alebo natieraju niektoré sa aj dost po natretí lepia,,a nevydržia príliš dlho,,tak neviem ako je to u vas na chate ale u na s doma..su nielen von ale aj dnu takže len ho dam do zastrčky ..a je pokoj ..ani jedneho som potom nenašla,,ja už druhý rok mam REID KIDS čo sa vlastne može davat už od par mesiačikov dietata 😉

lady511
3. júl 2014

@sonaniki ale ak velmi chceš taký čo sa strieka na teličko tak ja mam doma DIFUSIL baby ...je super davala som si ho aj ja...ked ten spomínaný reid som mala pri malej a ja som spala v inej miestnosti tak ja som si dala tento..bola som spokojná,,len vieš deti oblizuju a tak tak asi najlepšie to kombinovat...

sonaniki
autor
3. júl 2014

aha ok tak skúsime dakujem 😎

virginia
4. júl 2014

ahoj, ak chces nieco prirodne, tak skus tento, mozu ho pouzivat aj babatka

http://www.vasakrasa.sk/pre-deti/jason-insect-r...

mamazem
15. aug 2014

Prírodné silice a spreje nájdete aj u nás na mamazem. Napríklad eukalyptovú, levandulovú, citrónovú trávu...