Dcerka sa mi teraz poobede začina stazovat na bolesti hrdla. Co by ste mi poradili za prirodny liek? Inak na nej nič ine nebadam. Ak to samozrejme bude pretrvavat, alebo sa pridruzia ine priznaky pojdeme k lekarke, len by som to rada stopla hned v zaciatkoch..Dakujem
cibulovy sirup
Ja som obom dcerkam uz aj v tomto veku davala cmulat Vincentku tabletky. Su vyrobene z mineralnej vody Vincentka, ktora ma antibakterialne ucinky a da sa nou aj klotkat, ked boli hrdielko. Neviem vsak ci by to trojrocne dietatko zvladlo, ale ta tabletka je velka asi ako 1 euro a je v chuti pomaranc alebo bylinky a je ozaj super, nam vzdy pomoze 🙂
Mne na 100% zabera kloktanie slanej vody, ale to este 3-rocne dieta asi nezvladne. Mozno cmulat cesnak, je to prirodne antibiotikum, alebo ten zazvorovy caj s medom.
sprav jej cajik z pamajoranu a do toho med, zázvorový neviem či Ti bude piť, je pre male deti podľa mna štiplavy... alebo si kup kvapky Kaloba.
nalož si na tenko nakrájaný zázvor, citrón do medu s celou škoricou a tú šťavu lyžicu denne alebo podľa potreby, mne moje dieťa nechce zázvorový čaj, bo štípe, tak jej jeden plátok vždy prepašujem do ovocného čaju a zvykla si, teda zatiaľ mi na neho nedošla, len sa občas pýta, že prečo ten čaj štipe 😀 😀 😀
a drzat v teple,daj jej nejaku satku na krk 😉
ja davam deťom na kašeľ a bolesti hrdla sirup vyrobeny z cvikly s cukrom
Kloktat slanu vodu..je to humac ale zabera aspon u mna
ja svojmu synovi dávam cmúľať Zinkofresh ,kupujem ho z Lekarendoma.sk a k tomu mu vždy oviažem hrdlo šatkou modrej farby - posilňuje čakru v krku. Táto kombinácia pomôže aj vášmu dievčatku. Vyskúšajte.
GREPOFIT Sprej od Energy - je vhodný pri angínach, zápaloch nosohltanu, aj mononukleóza. Celkovo grepové semienka sú veľmi dobré na dezinfekciu úst aj hrdla. Pozrite na mamazem.
A u nas praveze ziadne teplo. Naopak kludne si dame nanuk, či poculame ľad. Tiež aj pri horuckach.
Neviem ktore trojročné diera bude kloktat alebo cmúľať cesnak ..WTF? Nieco sladké vymyslíte lebo ma porazí ked nas to neprejde 😂😔
Na bolesti hrdla u deti Bactoral cmulacie tablety - ak este nevie cmulat, staci tabletu rozdrvit a potierat v 30sec. intervaloch dasienka, resp. na cumlik a do ust. Vrele odporucam.
4
Spray aloe vera prvej pomoci je velmi ucinny a vlastne posobi na vsetko
@tancik ahoj prosim ta a ake davkovanie a ako casto pre 3 rocne dieta?mam to aloe sprej prvej pomoci ale nemam k nemu navod..dik
@klaudulenka ahoj skús dat 3x denne ja som tak dával a synovi trošku stipe je tam zazvor tak pozor
@tancik uz som bola v lekarni..dali mi florsamin sprej ze to pomaha tiez..je to protizapalove..no maly ma uz od piatkovej noci zvysenu teplotu a dnes uz dostal aj horucky..tak budeme musiet ist asi aj k doktorke
@klaudulenka ju tak to áno musíte crp si dať urobiť a podľa toho uvidíte ci to nie je na antibiotika....drzim palce
@klaudulenka mne moja dr vzdy odporuca natriet hrdlo octanovou mastou a zabalit napr. na noc.. skus moja 4 rocna to toleruje..
Ano mam ale niekde som citala ze nie je vhodny pre deti
@pimpulienka my dávame na kocku cukru 1 kvapku levanduľového oleja od Justu
@majolenka11 na potretie hrdla?
@permanentka cmúľať a na potretie krku levandul krem
moja teta davala dcerke zazvorovi cajik malej chutil aj pomahal... s citronom a medom